Psiha

Psiha

Goran Bregović u Areni Varaždin 30.11.

Sve je spremno za jedini ovogodišnji koncert Gorana Bregovića u Hrvatskoj koji će se 30. studenog održati u Areni Varaždin s početkom u 20 sati! Bit će to uistinu jedinstvena prilika da prije isteka godine uživamo u nastupu jednog od najpopularnijih i najcjenjenijih world music glazbenika u Europi.

“Ova dva mjeseca sam intenzivno nastupao i svirao u SAD-u i Meksiku, Ukrajini, Moldaviji, Latviji, Rusiji i eto me za čas kod vas u Varaždinu!“ najavio je Goran Bregović svoj predstojeći koncert u Varaždinu, od kojega nas dijeli tek nekoliko dana.

Varaždin i Brega zajedno nakon 20 godina!

U posljednjih mjesec dana, otkriva nam Bregović, održao je sa svojim Orkestrom za svadbe i sprovode čak 21 koncert, a ovakav je tempo života već odavno njegova svakodnevica. Varaždinu se posebno veseli, jer već dugo nije ni prolazio ovim dijelom Hrvatske.

“Priznajem, u Varaždinu nisam bio punih 20 godina i posebno me razveselilo kad mi je stigao poziv za nastup, a bit će to ujedno i moj jedini koncert u Hrvatskoj u ovoj godini,“ naglasio je Bregović, a otkrio je i kakav repertoar publika može očekivati.

Što vas očekuje na koncertu?

“Izvest ću kompletan album Šampanjac za cigane, ali i starije hitove i obrade. Bit će tu i kompozicija koje sam skladao za filmsku glazbu, a i dijelovi iz moje opere Karmen sa sretnim krajem. I ne brinite, ponovno ću obući svoje bijelo odijelo. Znam da ga nitko normalan ne nosi, eli eto, ja ga oblačim na svojim koncertima kako bih naglasio da se dešava nešto posebno i svečano!“ za kraj nam je otkrio Brega koji sa svojim orkestrom stiže u Varaždin na sam dan koncerta.

“Ulaznice se dobro prodaju i zanimanje publike za ovaj etno spektakl je uistinu odlično,“ kaže Neven Buljan, upravitelj Arene Varaždin koja je ujedno i organizator ovog koncertnog spektakla. Po ulaznice za Bregin varaždinski spektakl treba svakako požuriti čim prije, a ostale informacije saznajte na www.arena-varazdin.hr.

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo