Psiha

Psiha

Jelena Lešić o udaji: S posla sam došla na vlastito vjenčanje, mogli bi tako svake godine

Jurica Galoić/PIXSELL

Godinama je Jelena Lešić (donedavno Glišić) prisutna na malim ekranima, mnogima je kao loto djevojka donijela novčanu sreću, uvijek je tu negdje, ali nikada pretjerano nametljiva ili provokativna.

Pogledamo li unatrag, od vremena kad je kao 18-godišnjakinja osvojila titulu Miss Universe Hrvatske, za ovu 32-godišnjakinju ne vežu se nikakvi negativni medijski napisi, niti se njezin privatni život stavljao pod povećalo.

Franka Batelić: Otkad smo u braku, Vedran i ja slažemo se bolje nego ikada

Kako i živi – jednostavno i neopterećeno – tako je i potkraj prosinca na iznenađenje svih uplovila u bračnu luku s dugogodišnjim dečkom Krešimirom Lešićem. U intervjuu za magazin Ordinacija.hr otkrila je razloge “vjenčanja iz vedra neba”, kako je od zatvorene djevojke postala Miss, zašto za nju nije vježbanje u teretani, razmišlja li o majčinstvu…

U 2019. godinu ušli ste kao netom udana žena! Čestitke! Vama 2018. godina nije mogla završiti bolje…

Mnogi u svaku novu godinu ulaze s nekim željama i očekivanjima. I sama sam ranije znala imati takav popis želja, ali sam shvatila kako se malo toga s popisa doista i ostvari. Ulaskom u 2018. Rekla sam si – nemam želja i očekivanja, živim lijepo, prepustit ću se pa što bude. Baš sam neki dan razmišljala o godini koja je iza mene i mogu reći da je bila nevjerojatna i privatno i poslovno.

Krešimir i ja počeli smo godinu jako lijepim putovanjem na Maldive, to mi je bila velika želja. Onda su se dogodile i neke druge privatne situacije koje su mi bile lijepe i, dakako, zaruke u listopadu. Nismo imali plan odmah se vjenčati, ali “okrenulo” nas je i željeli smo u 2019. godinu ući kao muž i žena i to smo realizirali.

Poslovno mi je, sa sigurnošću to mogu reći, najbolja godina do sada. Imam četiri stalna projekta, a uz njih sam odradila i nekoliko dodatnih angažmana na HRT-u. Počelo je za

Zagrebačkim festivalom, potom je uslijedio Splitski festival, izbor za Miss Universe, najava jesenske sheme… Ti projekti uživo za mene su bili novi izazov.

Iako se pisalo o vašim zarukama s dugogodišnjim dečkom Krešimirom Lešićem, govorili ste da vam se ne žuri u brak, a onda ste sve iznenadili promjenom prezimena. Zašto ste se željeli udati u tajnosti?

Ne volim pričati o privatnim stvarima za javnost, ali kako radim posao koji radim, znam da ponekad trebam istupiti i reći neke stvari. Vjenčanje je za moga partnera i mene intimna stvar, oboje nismo za neke velike ceremonije. Htjeli smo da to bude naš dan, u krugu najbližih ljudi, neopterećeno, bez ikakvih običaja… Prosinac je meni, ali i većini ljudi, poslovno vrlo naporan. Treba sve završiti i zatvoriti do blagdana, puno je događanja, evenata i jednostavno nismo željeli opterećivati ni ljude koji nam dolaze ni sebe. Taj dan je meni bio radan, snimala sam najave za emisiju, tako da sam bila sređena, vjenčanje se održalo popodne, otišli smo na predivnu večeru i to je bilo to. Oboje smo rekli da bi se ovako mogli vjenčati svake godine.

Cijeli intervju čitajte u magazinu Ordinacija.hr u prodaji u subotu, 26. siječnja.

Zdrave navike Beyoncé koje biste trebali usvojiti (i jedna koju obavezno izbjegavajte)

D. Petrov/magazin Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo