Luka Nižetić zašlatao Natašu Janjić! Pogledajte! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Luka Nižetić zašlatao Natašu Janjić! Pogledajte!

Redateljica Mare Milin je dobra tri tjedna pripremala pravu video poslasticu.

Novi spot Luke Nižetića za pjesmu “Kad zasvira orkestar” dinamična je, vesela priča puna smiješnih doskočica i situacija – Natašin šamar, Lukino šlatanje, polijevanje vinom, razbijanje čaša i tanjura, poljupci, zagrljaji… sve što još više naglašava odnos jednog strastvenog para.

Uz Luku i Natašu u spotu se pojavljuju članovi makedonske skupine Kočani orkestar, a gledajući spot još jedan lik se prometnuo u pravu zvijezdu. Riječ je o pijetlu pod imenom Cmi koji dolazi iz Udruge Ianua za zaštitu životinja od iskorištavanja za hranu, koji je svojom mirnoćom i sposobnošću poziranja osvojio cijelu ekipu, pa vjerujemo da će tako djelovati i na gledatelje.

”Svaki put kada završim snimanje spota mislim da je to najbolje što sam do sada napravio, no mislim da je ovaj video broj ipak nešto posebno, u njemu sam nekako najviše uživao. Nataša je predivna mlada talentirana glumica koja plijeni svojim karakterom i vatrenom crvenom kosom, a Mare je još jednom dokazala da me najbolje ‘čita’ i uspjeva iz mene izvući maksimum. Nadam se da će gledatelji uživati u ovom pomaknutom spotu kao što smo mi guštali u njegovom stvaranju” – istaknuo je mladi splitski glazbenik Luka Nižetić.

Sami se uvjerite:

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo