Najdepresivniji dan obojite neodoljivo zabavnom hrvatskom bojankom - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Najdepresivniji dan obojite neodoljivo zabavnom hrvatskom bojankom

Prva hrvatska modna bojanka u zanimljivoj suradnji poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka i ilustratorice Lane Hudine.

Svježu, originalnu i zabavnu stranu mode donosi nam neumorni dizajner Ivan Alduk i to upravo na najdepresivniji dan u godini. Treći ponedjeljak u siječnju, odnosno upravo danas – 18. siječnja, je zbog minulih blagdana i lošeg vremena službeno proglašen najdepresivnijim danom u godini, a ALDUK se zajedno s ilustratoricom Lanom Hudinom, potrudio da nam oboji to sivilo.

Simpatična i kreativna modna bojanka prati mladenku kroz pripremu za vjenčanje i prikazuje neke od najtraženijih vjenčanica s ALDUK potpisom. Situacije poput izbora vjenčanice, ulaska u crkvu u pratnji djeveruša ili rezanja torte, zabilježene su ovom bojankom koja će vam sigurno izmamiti osmijeh.

„Osmišljavanje i izrada bojanke bila je pravi užitak, a mislim da ćemo se i mi sami s veseljem baciti na bojanje i tjeranje stresa. Anti-stress bojanke novi su hit u svijetu, a mi smo htjeli napraviti nešto tipično naše, pa su tako nastale kartice za bojanje koje se kasnije mogu uokviriti te postati trajna uspomena.“ – rekao je Ivan.

Ilustratorica Lana u bojanku je ubacila i samog dizajnera te njegovog ljubimca, patuljastog šnaucera Čarlija te im na taj način dodala posebnu dozu osobnosti. ALDUK modna bojanka dolazi s paketom drvenih bojica i namjenjena je suradnicima te klijenticama.

„Proces organizacije vlastitog vjenčanja često je stresan i vjerujem da će naše buduće klijentice i mladenke s ovom bojankom uspjeti otjerati zabrinutost, predahnuti i uživati u dječjim radostima“ – izjavio je dizajner uz napomenu kako će svaka mladenka pri narudžbi vjenčanice koja se izrađuje prema njenim mjerama dobiti ovaj mali poklon.

Naučite što je to zimska depresija, te kako vam sunce može pomoći u borbi protiv nje. 

Ordinacija.hr 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo