Psiha

Psiha

Neponovljivi glazbeni doživljaj u Lisinskom!

Tri remek-djela njemačke glazbe i britanska dirigentska senzacija Jonathan Tilbrook na koncertu “Aus Deutschland” 16. siječnja u Lisinskom.

U četvrtak “orkestar s dušom”, Zagrebački orkestar mladih i nakon blagdana nastavlja širiti vedro raspoloženje i zato daruje sve ljubitelje dobre glazbe s pregršt zvonkih glazbenih darova!

Najnoviji koncert ZOM-a u dvorani Lisinski u 20 sati stoga je događaj na kojemu morate biti, a u izvedbama na jedinstveni ZOM-način zasigurno ćete doživjeti: opernu čaroliju Strijelca vilenjaka C. M. von Webera, uzbudljivi glazbeni triler Dvostrukog koncerta za violinu i violončelo Johannesa Brahmsa i još puno dobre glazbe u 4. simfoniji Roberta Schumanna.

Neponovljiv glazbeni doživljaj velikana njemačke glazbe koji nikako ne smijete propustiti!

Iz Londona samo za ovaj koncert sa ZOM-om stiže britanska dirigentska senzacija, mladi uzbudljivi maestro Jonathan Tilbrook, dok solističke dionice Brahmsova Koncerta tumače dobro poznati hrvatski glazbenici, violinistica Tanja Tortić i violončelist Adam Chelfi.

Glazbena putovanja sa ZOM-om uvijek su poseban doživljaj. I zato: putujte s nama, putujmo zajedno glazbom – i kao i uvijek sa ZOM-om: Zauvijek Ostanimo Mladi!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo