Psiha

Psiha

Ostvarite 20% popusta na kontaktološki pregled u Poliklinici Ghetaldus

Foto: Shutterstock

Kontaktne leće su nevidljiva očna pomagala koja ispravljaju refrakcijske greške oka (kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam) prigodna za ljude koji ne žele pokazati da nose naočale i koji se aktivno bave sportom.

Poliklinika Ghetadus je zdravstvena ustanova koja više od 20 godina brine o zdravlju vaših očiju. Na svim našim lokacijama u Hrvatskoj od Umaga do Vinkovaca, od Varaždina do Dubrovnika, imamo 20 specijalista oftalmologa koji vam stoje na usluzi pregleda za kontaktne leće. Ovog prosinca ostvarite 20% popusta na kontaktološki pregled u Ban centru, Augusta Cesarca 4 (Europski trg), Zagreb. Naručite se brzo i jednostavno na broj telefona 01/ 55108-03 ili na poliklinika©poliklinika.hr

Prednosti kontaktnih leća

  • Vidna oštrina i široko vidno polje (naočale ne mogu nadmašiti kontaktne leće u vidnoj oštrini, a omogućuju vam neograničenu širinu vidnog polja, koje okviri naočala smanjuju, što je naročito važno za vozače).
  • Prirodni izgled (kako se potreba za korekcijom vida najčešće javlja u osjetljivo „teenagersko“ doba, teret nošenja naočala obično je prenaporan za mlade, te su kontaktne leće često najprihvatljivije rješenje).
  • Ne podliježu modnim trendovima (ne morate trendovski mijenjati dioptrijske okvire, a istovremeno si možete priuštiti sunčane naočale bez potrebe ugradnji dioptrijskih stakala u iste)
  • Nema crvenih otisaka na nosu i ušima: Naočale često znaju nažuljati nos i uši, uz kontaktne leće ovih neugodnosti nema.
  • Nema zamagljivanja (u zimskim danima leće se kod ulaska u tople prostorije ne zamagle)
  • Mogućnost bavljenja sportom bez ograničenja (uz kontaktne leće je bavljenje sportom pravo zadovoljstvo)
  • Nova boja očiju (kontaktnim lećama možete privremeno po svojoj želji odabrati drugu boju očiju).

Treba li vam još koji razlog? Posjetite nas na adresi Augusta Cesarca 4 u Zagrebu (Europski trg) i ostvarite blagdanski popust.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo