Psiha

Psiha

Posljednji poziv za cara britanske komedije, Jimmyja Carra

Turneja na kojoj nas Carr posjećuje, “Gagging Order”, garantira urnebesni večernji izlazak. Show se sastoji od priča, skečeva, viceva, dosjetki… inteligentnih, brzopoteznih, grubih i nekih sasvim neočekivanih.

Jimmy Carr je stand up komičar poznat po izuzetno brzom verbalnom okidaču ili jednostavno rečeno – jezik mu je opasniji od pištolja! Najbolji je kada ga gledate uživo, a vještina koju je razvio do savršenstva je nadmudrivanje s publikom ili “heckling”. Baš iz tog razloga je “nestalo” 88 posto ulaznica za njegov nastup “Gagging Order” s kojim dolazi u utorak 12. svibnja u zagrebački LISINSKI. Do nastupa nas dijeli malo malo više od dva tjedna, ali ne oslanjajte se na to da ćete ulaznice kupiti u zadnji čas jer ih tada, vrlo izgledno, više neće biti. Naime, Jimmyjev nastup u Ljubljani 11. svibnja u Cankarjevom domu davno je rasprodan, a to će se uskoro biti i slučaj s nastupom u Zagrebu.

Uskoro ćemo razveseliti jednog Jimmyjevog obožavatelja DVD-om njegovog nastupa “Being Funny”, stoga nas pažljivo čitajte.

Turneja na kojoj nas Carr posjećuje, “Gagging Order”, garantira urnebesni večernji izlazak. Show se
sastoji od priča, skečeva, viceva, dosjetki… inteligentnih,
brzopoteznih, grubih i nekih sasvim neočekivanih. Svi ste dobrodošli,
samo ostavite kod kuće savjest, osjećaj za pristojno i moralni kompas jer Jimmy Carr je čovjek bez dlake na jeziku. Show je namijenjen osobama starijima od 16 godina.

Jimmy Carr

Preostale ulaznice po cijenama: 120/170/ 220 kn potražite na Ulaznice.hr, blagajni Lisinskog, Aquarius Music Shopovima (Varšavska
13 ili Branimir centar) i drugim prodajnim mjestima u sustavu
ulaznice.hr!

Više o nastupu Jimmyja Carra saznajte na stranicama Lisinskog, Jimmyja Carra ili Facebook profilu London Calling Cluba.

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo