Psiha

Psiha

St!llness ima novi spot za pjesmu Moja Generacija

St!llness, jedan od naših najglasnjih i socijalno najosvještenijih bandova, najavljuje svoj treći album pjesmom “Moja generacija”.

Album naslovljen ” St!llness” pojavit će se u travnju, uoči velikog koncerta u Tvornici 13. 4. 2012. godine, a grupa ga najavljuje pjesmom Moja generacija, koja je prošli tjedan predstavljena na radijskim postajama a sad vam predstavljamo i spot!

kRiječima benda pjesma Moja generacija “očituje paradoks našeg vremena i prostora u kojem se koprcamo u strahu od samouništenja vlastitom inteligencijom i tehnološkim razvitkom dok još uvijek slijepi hodamo pored prirodnih ljepota koje na našu podsvjesnu radost i dalje prkose duhu vremena. Zato peremo ruke od odgovornosti za vlastitu egzistenciju”.

Glasan zvuk St!llnessa i jasan stav “o svim dimenzijama realnosti” ispunjava i najnoviji materijal nazvan po samom bendu odnosno izvornoj ideji: “St!llness”.

“Najavna pjesma najbolje sumira sve što nas okružuje u zadnje vrijeme. Ne samo osjetilno već i po unutarnjem, podsvjesnom nahođenju. Kronološki je u album uletjela zadnja pa samim time je najbliža sadašnjem trenutku. Jako dobro oslikava vječnu borbu i paradoksalan sklad prirode i kulture unutar čovjeka otkad je civilizacije”, poručuju iz benda.

                       

Kadrovi spota tj. svirke benda su snimani u prostorijama foto/video sekcije AKC Medika pod redateljskom palicom Gorana Markovanovića koji je ujedno i autor ostalih snimaka korištenih u videu.

Prije nego stanu pred zagrebačku publiku u Tvornici, St!llness će u ožujku imati mini turneju po Francuskoj i Njemačkoj:

23.3  DACHAU  @ Freiraum www.freiraum-dachau.de
24.3 PARIS MASSY @ Centre Culturel Paul Bailliart www.paul-b.fr
27.3 PARIS @Les Combustibles www.lescombustibles.net
28.3. FREIBURG @  KTS  www.kts-freiburg.org
30.3. AUGSBURG @ Ballonfabrik www.ballonfabrik.org

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo