Psiha

Psiha

Što duljina kažiprsta doista govori o veličini penisa?

Dijelovi tijela su povezani na načine koje ne možete niti zamisliti. Na primjer, jeste li znali da dužina kažiprsta otkriva ima li muškarac veći penis. Iako zvuči čudno, donosimo vam nekoliko znanstvenih dokaza.

Otkriva li glas visinu muškarca

Istraživači sa sveučilišta Washington otkrili su nedavno kako osoba može otkriti visinu sugovornika samo po boji glasa. Zvuk proizveden u donjem dijelu dišnog sustava, značajno je niži što je čovjek viši. Eto, sada znate zašto visoki muškarci često govore tako tiho.

Što izgled tvoje kože govori o visini krvnog tlaka

Bore nisu samo znak starenja, one mogu biti pokazatelj većeg problema, navodi se u rezultatima studije u časopisu “Gerontology”. Nakon promatranja, zaključili su da oni koji imaju nizak krvni tlak i nikakve probleme sa srcem, imaju i manje bora.

Što dužina kažiprsta govori o veličini penisa

Muškarci koji imaju kažiprst kraći od prstenjaka, vjerojatno imaju i veći penis. Prema jednom Korejskom istraživanju, proces se odvija još u majčinoj utrobi; testosteron kojemu ste izloženi kontrolira veličinu prstiju i penisa.

Što puls govori o zdravlju srca

Fleksibilnost aorte bi se uskoro mogla mjeriti provjeravanjem pulsa u prstu, što je dobra vijest jer se to do sada provjeravalo isključivo na bedrenoj arteriji. Naime, tvrda aorta može povećati rizik od srčanog infarkta ili moždanog udara, smatraju znanstvenici.

Što način spavanja govori o zdravlju očiju

Patite li od apneje u snu, mogli biste biti skloniji razvoju glaukoma – bolesti oka koja u roku od pet godina može dovesti do sljepila, saznaju znastvenici s Tajlanda.

A. Abrahamsberg

Izvor: Menshealth.com

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo