"Suprugova tajna" je knjiga o ljubavi, strasti, opsesiji i lažima - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

“Suprugova tajna” je knjiga o ljubavi, strasti, opsesiji i lažima

U izdanju Mozaika knjiga upravo je izašao najveći hit sezone “Suprugova tajna”. Liane Moriarty više je nego vrsna spisateljica koja vješto žonglira s tri isprepletene priče uz izvrsne i nepredvidive obrate u radnji.

Knjiga donosi pažljivo iznijansiran portret ljubavi i mržnje, strasti i opsesije, istine i laži, zaluđenosti, napetosti te nesporazuma zbog odluka donesenih u žurbi.

Suprugova tajna pametna je, promišljena i inteligentna knjiga koja je toliko dobra da ćete je teško moći zadržati samo za sebe. Majka troje djece i John-Paulova supruga Cecilia na tavanu pronalazi staru omotnicu. Rukopisom njezina supruga piše: otvoriti samo u slučaju moje smrti. Otvara ju iz znatiželje i vrijeme stane. John-Paul u pismu priznaje strašnu pogrešku koja bi, kada bi se otkrila, uništila njihovu obitelj kao i živote drugih. Cecilia želi ispravno postupiti, ali ispravno prema komu? Ako zaštiti svoju obitelj ne govoreći ništa, istina će ju izjedati. No ako otkrije suprugovu tajnu, povrijedit će one koje najviše voli…

O autorici:

LIANE MORIARTY australska je autorica pet romana: Suprugova tajna, Hipnotizerova ljubavna priča, Što je Alice zaboravila, Posljednja godišnjica i Tri želje, kao i serije knjiga za djecu Svemirska brigada. Živi u Sydneyju sa suprugom i dvoje djece.

Izdavač: Mozaik knjiga

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo