Psiha

Psiha

Beauty Smile paket centra Visodent za besprijekoran osmijeh

Za vaš divan osmijeh brine se centar stručnjaka za dentalnu medicinu Visodent! Beauty Smile paket, koji uključuje izbjeljivanje zuba, skidanje zubnih naslaga i pjeskarenje, uljepšat će osmijehe naših troje čitatelja. Tko će to točno biti? Saznajte već sutra!

Beauty Smile paket uključuje izbjeljivanje zuba, skidanje
zubnih naslaga i pjeskarenje, a lijepo osmijeh ćemo podariti čak troje naših vjernih čitatelja!

“Danas svi žele imati lijep osmjeh i zdrave zube bez obzira na godine. Kako bi udovoljili našim pacijentima VISODENT je u svoj rad uveo najnovije materijale i tehnike koji postoji u suvremenoj stomatologiji”, otkrio nam je dr. Nikola Petričević, specijalist protetike dentalne medicine.

S obzirom da zubi tamne tijekom godina, većina pacijenata želi ih posvijetliti da izgledaju svježije i mlađe, samim time da izgledaju zdravije. Tretman izbjeljivanja može se napraviti u ordinaciji ili kod kuće. Kod profesionalnog izbjeljivanja u ordinaciji stomatolog premazuje zube posebnim gelom za izbjeljivanje, dok kućna metoda predviđa višednevno korištenje prozirnih žlica u koje pacijent sam stavlja gel i preko noći ih drži na zubima.

Visodent

Gel za izbjeljivanje koji se koristi u VISODENT ordinacijama napravljen je na bazi karbamid peroksida, s višom koncentracijom od 38 posto za profesionalno, te nižom od 16 posto za kućno izbjeljivanje. Nakon tretmana u ordinacijama VISODENT pacijenti se osjećaju bolje, imaju veće samopouzdanje, a kvaliteta života im se značajno podiže.

“Kako bi se postigli najbolji rezultati, izbjeljivanje se uvijek radi nakon tretmana zubne higijene, odnosno uklanjanja tvrdih i mekih zubnih naslaga. Čista površina zuba oslobođena loših bakterija omogućuje predah organizmu i obnovu oštećenih mekih tkiva. Profesionalno čišćenje potrebno je također provoditi i kod pacijenata s implantatima, krunicama i mostovima. Na taj način se uklanjaju naslage iz prostora oko protetskih radova koje sami vrlo teško mogu održavati. Profesionalno čišćenje traje oko pola sata, pri čemu se koriste ručni i strojni ultrasonični instrumenti te najnovije metode pjeskarenja koje dubinski čiste i najuže prostore među zubima”, zaključio je dr. Petričević iz Visodenta.

… i ne zaboravite nas
lajkati na Facebooku.
Nije obavezno, ali je lijepo od vas 🙂

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo