Psiha

Psiha

Majka troje djece odlučila je seksati se dvaput dnevno! Evo što kaže o tom iskustvu

Rastavljena majka troje djece je, kaže, konačno došla u godine kada uživa u seksu.

Kad joj je prijatelj predložio da proba voditi ljubav sa svojim partnerom svaki dan, ona je izazov prihvatila.

Partner i ona vode ljubav tri puta u tjednu, stoga ju je jako zanimalo što će se dogoditi ako to rade svaki dan. Partneru nije otkrila svoj plan, ali čitateljima otkriva kako je sve prošlo…

PONEDJELJAK

“Djeca su bila kod bivšeg muža, a dečko je prespavao kod mene. Spremamo se na posao u isto vrijeme pa sam ga odlučila iznenaditi dok se tuširao. Nismo to nikad radili za vrijeme tuširanja , a on je to uvijek želio. Bio je to divan početak dana. Navečer smo otišli u kino, a kako je tamo mračno odlučila sam ga zavesti. Neugodno mi je reći, ali na kraju smo završili u toaletu. Tako nešto sam radila prvi put.”

Evo kako vas vježbanje čini boljim ljubavnicima!

UTORAK

“Probudila sam se sama i priznajem da mi nakon jučerašnjih aktivnosti seks nije bio na pameti. Partner je navratio navečer i nakon predigre na kauču smo završili u spavaćoj sobi.”

SRIJEDA

Odlučila sam ga probuditi oralnim seksom. Moram li spomenuti da mi to i nije omiljena vrsta zabave, ali sam uživala u novoj ulozi spontane cure. Kako su se djeca vratila kući navečer, nisam bila sigurna kako ću ugurati seks rutinu… Odlučila sam nazvati dečka i koristiti Facetime. Mislim da sam ga malo zbunila, ali na kraju se opustio…

ČETVRTAK

“Kada su djeca otišla u školu, odlučila sam upaliti vibrator.Moram priznati da me je svakodnevni seks učinio raspoloženom za  – još seksa. Jedva sam čekala vidjeti dečka. Nazvala sam ga i pokušala organizirati telefonski seks, ali nije upalilo. Voditi ljubav ujutro i navečer nije lako, pogotovo ako on radi…”

Što se smatra prevarom partnera? Razbijamo nekoliko mitova…

PETAK

“Dečko me iznenadio – svratio je u moj ured. Rekao je da zbog naše “telefonske konferencije” stalno misli na mene i da je zato morao doći odmah. Zaključala sam vrata ureda i prepustila se. Navečer sam ga zamolila da navrati do mene i on je konačno upitao što se događa. Na kraju sam mu ipak priznala da se radi o izazovu, a on je mislio da je to smiješno. ipak je došao i vodili smo ljubav. Bilo je dosta tiho i nisam doživjela orgazam. Izgleda da je kvantiteta “ubila” kvalitetu.”

SUBOTA

“Pod pritiskom zadatka, odlučila sam za početak dana upaliti vibrator. Nisam uživala kao obično, seks je postao obaveza!  Navečer je došao on i zaključili smo kako je dobro odmarati uz film  – bez seksa. No, čim smo legli u krevet i on me poljubio u vrat, želja se vratila.”

NEDJELJA

Iako mislim da smo oboje bili iscrpljeni, on je želio biti podrška i pomoći mi da dovršim izazov pa smo odmah ujutro iskoristili Facetime. Navečer sam svratila do njegova stana, ali čak uz pomoć lubrikanta nisam osjetila ugodu. On nije mogao postići trajnu erekciju – prvi put od kad smo zajedno.  Zaključak? Previše seksa i nije tako super stvar…

Ana A. 

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo