Pet načina da povećate libido i uživate u više seksa

seks-par-ljubav-1

Ako ste jedna od onih žena koja seks ne prakticira baš često i koja je zabrinuta da će potpuno izgubiti želju za njim, ne očajavajte jer ima nešto što možete poduzeti i promijeniti trenutnu situaciju.

Sa svakodnevnim pritiscima modernog života, nije čudno što mnogi parovi gube naklonost i seksualno uzbuđenje koje su nekad osjećali jedno za drugog, što pak dovodi do smanjene želje za seksom.

SeksAktivan i zdrav seksualni život ima i fizičke i emotivne koristi koje uvelike utječu na vaše cjelokupno zadovoljstvo i dobrobit. No kad jedno drugog počnete uzimati zdravo za gotovo, sva ljubav i uzbuđenje brzo nestaju, zajedno s vašim seksualnim životom.  Na sreću postoje načini kako povećati libido i uživati u više seksa s partnerom.

1. Pokazujte mu svoju naklonost. Više fizičkog kontakta s partnerom pomoći će vam probuditi i pojačati želju koju osjećate jedno prema drugom. Češće dodirivanje, milovanje i ljubljenje pomoći će vam u jačanju libida.

2. Vodite računa o sebi. Ako se pobrinete za svoje tijelo, osjećat ćete se bolje, zdravije, samopouzdanije i poželjnije. Samopouzdana žena uvijek privlači muškarce, pa ćete tako nanovo osvojiti svog muškarca. Redovito vježbanje odličan je način održavanja kondicije i zdravlja.

3. Promijenite lijekove. Određeni lijekovi, primjerice za visok tlak i oboljenja srca, mogu izazvati smanjenje seksualne želje. Ovo možete spriječiti konzultacijom s liječnikom koji će promijeniti ili lijekove ili dozu.

4. Prestanite pušiti. Pušenje smanjuje razine estrogena kod žena i dugoročno ima loš utjecaj na libido.

5. Redovite se seksajte. Redovito održavanje seksualnih odnosa povećava proizvodnju testosterona, hormona koji je odgovoran za libido i kod muškaraca i žena. Znanstveno je dokazano - što se više seksate, jači će vam biti seksualni nagon.

SeksU mnogo slučajeva nekoliko manjih promjena mogu učiniti ogromne razlike u sadašnjem spolnom životu. One vam mogu pomoći da ponovo počnete voditi ljubav i to redovito. Ovi će savjeti pomoći i poboljšanju vašeg cjelokupnog odnosa. Ako počnete pokazivati više naklonosti prema svom partneru kad god možete, šaputanjem slatkih sitnica ili dodirivanjem, ponovo ćete otkriti ljubav koju osjećate jedno za drugog. Postat ćete bliskiji, voljeniji i oboje uživati u više seksa.

Izvor: Žena.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!