Psiha

Psiha

Pet znakova dobrog seksa

1. Eksperimentiranje

Dobra ljubavnica ne voli monotonu seksualnu rutinu nego je uvijek spremna iskušati nove stvari i u seksu sačuvati život i strast. Uz bogat seksualni život u kojem se uvijek iznova događa nešto novo i gdje se povremeno pojave i neka iznenađenja partner se nikada neće moći požaliti zbog monotonije.

parMijenjajte spolne položaje, priuštite si seksi kupku, iznenadite ga erotskim donjim rubljem, nabavite spolna pomagala, nemojte voditi ljubav samo u krevetu kod kuće, dodajte hranu u seks, igrajte različite uloge, jednom se ljubite polako, drugi puta budite sirovi i grubi, za vrijeme seksa govorite prljave riječi i nikako si nemojte postavljati granice. Vaš seks neka bude igra bez granica.

2. Komplimenti

Ako se pitate jeste li u seksu dobri ili ne, zapitajte se također kada ste posljednji put od partnera dobili kompliment za svoju predstavu u krevetu. U slučaju da prije, za vrijeme ili nakon seksa pljušte pohvale druge strane, nemate razloga za zabrinutost. Jasno, ako su iskrene. Kada je pohvala premalo ili ih uopće nema, najbolje da partnera sami pitate što misli o vašem spolnom životu. O seksu svakako treba komunicirati i upravo tako vaša spolnost može postati kvalitetnija.

3. Nesebičnost

Najbolji ljubavnici nikada nisu sebični nego gotovo više nego o sebi
vode računa o potrebama svog partnera. To znači da vrlo dobro poznaju
njegove želje, da mu ispunjavaju fantazije i da točno znaju gdje se
nalaze točke koje u partneru bude seksualnu zvijer. Dobri su ljubavnici
vladari erogenih zona, a njihov jezik, usta i ruke uvijek poznaju put
do partnerovih najdubljih užitaka.

4. Maštovitost

sexDa bi seks bio dobar, mora biti maštovit, a ne suhoparan i dosadan. Dobar seks počinje predigrom i završava postkoitalnim maženjem, jer mu baš to daje pravi uvod i zaključak. Pri tome dakako nije nužno da predigra uvijek znači oralni seks. Predigra može biti već samo pogled, zavođenje ili dodirivanje tijela na pravim mjestima. Kada nastupi orgazam, još nije kraj seksa. Igra poslije seksa uključuje milovanje, nježne poljupce i spomenute komplimente. Dobar znak da ste dobri u seksu jest i to da je vaš partner glasan, da iz njega izvlačite duboke i divlje uzdahe užitka kojima vam pokazuje da ste najbolji na svijetu.

5. Vjernost

Najbolji znak da ste dobra ljubavnica jest da se partner uvijek iznova
vraća u vašu postelju i da vas se ne može zasititi. Kada samo malo vaše
inicijative u njemu probudi životinjsku potrebu za vašim tijelom, to je
svakako potvrda da ste ga u seksu izludjeli. Jedino dobri ljubavnici
partnera mogu uvjeriti da budu za seks spremni sve učiniti i stvar ide
tako daleko da gotovo graniči s ovisnošću.

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo