Znate li ga zadovoljiti u krevetu?

Seks

Budimo realni – većina muškaraca obožava seks. Ako je vjerovati našoj dragoj Žuži Jelinek, samo će seksualno zadovoljen muškarac ostati vjeran partnerici. Ima li istine u ovoj tvrdnji – provjerite sami.

Mi vam predstavljamo 4 vrhunska seksi savjeta kojima ćete zadovoljiti svog frajera i natjerati ga da vas zove "jedna i jedina"!

1. Servirajte mu prostote

Iskoristite sve prednost vlastitog seksi glasa. Većina muškaraca obično preferira proste riječi. Ako vam prostote nije ugodno izgovarati "u četiri oka", pokušajte putem telefona. Na taj ćete ga način dodatno napaliti pa će dolaziti s posla ranije no ikad.

k2. Uzmite stvar u svoje ruke

Kad je vođenje ljubavi u pitanju, leži li teret preuzimanja inicijative uvijek na leđima vašeg muškarca? Ako je odgovor pozitivan, ušli ste u pogrešnu kolotečinu. Većina frajera sanja o tome da partnerica napravi prvi korak, uzme stvar u svoje ruke i pokaže svoje ljubavničko umijeće.

3. Slatka poput ananasa

Uživate u oralnom seksu? Vrijeme je da svom muškarcu priuštite pravu poslasticu! Pitate se: što mi je činiti? Odgovor je jednostavan: jedite ananas! Ovo voće sadrži određene tvari zbog kojih će vaša "prijateljica" imati slatkasti okus i voćni miris.

4. Mašta radi svašta

Ako se seks s partnerom pretvorio u pravu monotoniju, vrijeme je da otvorite um i isprobate nove stvari. A zatim razgovarajte o dijelovima koji vam se jesu ili nisu svidjeli. Muškarci vole žene koje se usude otvoreno razgovarati o seksu. Ako vas neka njegova ideja jednostavno ne oduševljava, jasno mu to recite i predložite alternativu. Frajeri vole isprobavati nove stvari. Otvoreni razgovor o seksualnim potrebama i željama jedan je od glavnih preduvjeta za zdrav i dugotrajan odnos.


K. R.

 Prati nas na Viber Public Chatu!