Psiha

Psiha

Želite uspješnu ljubavnu vezu? Ovi bi savjeti mogli pomoći da to ostvarite

Shutterstock

Nakon nekoliko neuspjelih ljubavnih pokušaja, odlučili ste u ovu vezu uložiti sve kako bi uspjela?

Ako je tako, ovi će vam savjeti pomoći da u tome i uspijete:

Ne podižite glas: U svakom braku ima sukoba i rasprava i samo se tako mogu riješiti problemi i objasniti nesporazumi. Ali, nikad nemojte podizati glas.

Razmjenjujte darove: Sretni parovi se često darivaju ili pišu sentimentalne poruke. To pokazuje da uvijek mislite jedno na drugo.

Što učiniti kada bračni partner godinama odbija seks?

Održavajte obiteljske veze: Imate li dobre odnose s roditeljima i drugim rođacima, veći su izgledi da će vam i brak biti sretniji. Osim toga, bake i djedovi će vam biti od velike pomoći kad poželite provesti nekoliko sati ili dana bez djece.

Ne podcjenjujte jedno drugo: Važno je da uvijek znate kako je vaš partner ponosan na vas i da vas voli kakvi jeste. Ako vas iznevjeri, vaše će samopouzdanje biti ozbiljno poljuljano.

Budite tolerantni: Svi bismo željeli da naš partner bude idealan i da shvati naše želje i potrebe bez da ih izgovorimo. Ali, nemojte inzistirati samo na svom scenariju bračnog života, nego pokušajte pronaći kompromis koji zadovoljava oboje.

Ne flertujte: Neki vjeruju da preljub učvršćuje brak, ali to je alibi rođenih preljubnika. Flertovanje, a osobito preljub, izaziva ozbiljne probleme i uništava povjerenje.

Životni scenarij ili skript – evo zašto stalno ponavljamo iste greške

U dobru i zlu: U svakom braku ima i uspona i padova, ali sretni parovi pomažu jedno drugome da sve prebrode. Najvažnije je da se osjećate kao ekipa, u dobru i zlu, te da jedno u drugome izazovete trajni osjećaj zaštićenosti od ostatka svijeta.

A. A.

Foto: shutterstock

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo