Objavljeno 24.05.2016.
NutricionizamPoštovani! Žena, 16 godina, 175cm, 66kg. Nitko nije bolovao od slične bolesti. Prije 2 godine se prvi put pojavila bol u želudcu nakon što sam pojela prženu hranu. Bol je bila jaka u želudcu, povraćanje... Od tada se ponovilo nekih 5-8 puta, te sinoć opet. Bol traje samo taj dan i prestala je nakon što sam sve ispovraćala. To je jaka i nepodnošljiva bol. Pila sam Ranital tablete i acipan stop koje mi je liječnik propisao i to je pomagalo. Bojim se čira ili bakterije. Je li ovo opasno, što trebam učiniti? Možda je ovo stvar razvoja ili kiseline? Molim vas pomozite jer se bojim. Hvala!
Poštovana, Predlažem svakako pregled gastroenterologa i kompletnu obradu. S nutricionističke strane svakako napraviti test intolerancije na hranu i Vama prilagođeni individualni program prehrane.
Slična pitanja
P: Ne mogu jesti više od jednom dnevno, što da radim?
Objavljeno 07.04.2021.
NutricionizamP: Gastritis i dvopek
Objavljeno 20.05.2019.
NutricionizamP: Koje mliječne proizvode konzumirati kod Helycobacter pylori infekcije
Objavljeno 30.04.2019.
NutricionizamP: Kako se natjerati jesti više puta dnevno?
Objavljeno 20.03.2019.
Nutricionizam