Za vrijeme godišnjeg odmora svi mi nekako pokušavamo svoj organizam revitalizirati, reparirati i pripremiti da opet bude stroj kojem su svi sustavi usklađeni za nove borbe u našoj svakodnevici.

Stres se je nagomilao u našem organizmu kroz određen period, i vjerojatno je uzeo svoj danak koji ćemo kroz izvjesno vrijeme dobiti na naplatu. Kod nekih se ljudi stres manifestira kroz neke mentalne poremećaje. Javljaju se simptomi kao što su nesanica, depresija, i niz drugih koji nas stavljaju u neuravnoteženo stanje i jednostavno utječu na naš dnevni ritam.

Već punih šest godina u Kući zelenog čaja svoje mjesto na polici je zauzima jedan izvrstan borac protiv stresa.

kAntistres je čaj koji nam nudi drevna ayurveda o kojoj smo već pisali u našim kolumnama gdje smo spomenuli da ona nudi terapiju kroz bilje, okus i hranu. Preventivno nam se nudi da ga konzumiramo i kroz razdoblje kad nemamo toliko stresa.

Antistres je čaj koji u svom sastavu ima: imele, grahove kore, ljuštene borovnice, listove ginka, koprivu i limunovu koru. Odličan je izbor kroz cijeli dan, bilo da je pripremljen topao ili hladan jer je ugodnog okusa koji će vaš organizam dovesti u sklad i harmoniju.

Priprema se s vodom koja je dosegnula temperaturu od 90 stupnjeva i namakanje ne traje duže od 5 minuta. Cijena od 20 kuna za 50 grama je i više nego povoljna s obzirom da se radi o čaju koji će vas opustiti i povesti u sklad s kozmičkim zakonima gdje je svijest o harmoniji tijela i uma nit vodilja ayurvedske kulture.

 

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo