Drage naše djevojke, supruge, mame i bake, došao je trenutak kada svaki muškarac, bez obzira je li sportaš samo u srcu ili se bavi sportom, postaje strastveni navijač naših Vatrenih na Euru!!!

Znate li koliko nam to znači kada Vatreni nastupaju na jednom takvom velikom natjecanju? Osjećaj je adrenalinski, vatren i eksplozivan, toliko vas ponese da zaboravljate trenutno na sve probleme koje imate svojem životu!!

No da bi smirile i osvježile svoje partnere za vrijeme prvenstva, ne treba vam pivo, gemišt ili neki drugi alkoholni pripravak nego piće koje će ih do svake stanice u tijelu osvježiti svojim okusom i mirisom. Toliko hladno da će i oni najvatreniji biti cool poslije samo pola litre takvog hladnog, zdravog i okrepljujućeg napitka kakav je Cold drink summer punch.

Kako ga pripremiti? Vrlo lako: treba vam 15 grama Cold drink summer punch infuzije za 500 ml vode koju ste netom prije prokuhali do stupnja vrelišta. Ostavite da se infuzija tako namače deset minuta, procijedite napitak i stavite ga na hlađenje u zamrzivač. Kada bude dovoljno hladan izvadite ga i poslužite ga svom dragom navijaču u velikoj čaši s par kriški limuna, naranče ili ananasa.

Radnju ponovite još jednom prije kraja prvog poluvremena, a u pauzi od nogometa probajte sjesti uz njega i prokomentirati viđeno uz veliku zdjelu voćne salate.

Vaš dragi će biti pun zdravih supstanci koje će umanjiti stres koji će se nakupiti kroz utakmicu jer ipak takvo se prvenstvo gdje su prisutni i Vatreni ne događa svake godine.

Cold drink summer punch strukturiran je od komadića jabuke, naranče i đumbira, kandiranog ananasa, papaje, bambusovih listova, cvjetova šafranike i suncokreta te kore naranče.

Za kraj, dragi naši, budite uz naše Vatrene i bodrite ih uz cool ledeni čaj.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo