Prošlo je već dosta vremena od kada smo u našu paletu čajeva uvrstili jedan voćni čaj. No zato je sada na oduševljenje naše “krafnice” Maše, Luke i Marka (a vjerujemo i vaše) odabir pomno iskušan kroz par mjeseci od strane nama najiskrenijih dječjih ustašca dao Kissing Mouth. Mirisna i osvježavajuća rapsodija koju naši klinci obožavaju piti rashlađenu.

Kissing Mouth je voćni čaj koji u svom sastavu ima komadiće jabuke, mrkve, grožđice, trešnju, bazgu, cvjetove hibiskusa, suncokreta i ciklu. Boja koja mu je tamno crvena pogodna je za miješanje s nekim sezonskim kriškama voća i time daje egzotičan look u nekoj dekorativnoj čaši za voćne napitke za nešto starije čajne prijatelje voćnih čajeva.

Mladim majkama bismo prvenstveno preporučili ovaj čaj za njihovu dječicu jer je bogat vitaminima i mineralima, a ujedno nema konzervansa, aditiva i udio šećera mogu dozirati same po želji. Naravno da ga ne bi trebalo popiti u enormnim količinama koliko bi sva djeca htjela, ali topao ili rashlađen do jedne litre dnevno je preporučena doza za djecu predškolske dobi.

Iz iskustva znamo da svaki roditelj teži k tome da dijete dobije sve najbolje što mu naše ekonomsko stanje može dozvoliti pa zato 22,50 kune za 50 grama ovog odličnog voćnog čaja je vrlo razumno ulaganje u zdravlje svoje djece.

Priprema se s proključalom vodom od 100 stupnjeva, a namakanje traje 10 minuta. Na vama je samo odabir želite li ga zasladiti, rashladiti ili jednostavno uživati u Kissing Mouth voćnom čaju.

 

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo