U prošloj kolumni smo vam približili čaj koji je prvenstveno orijentiran na naše dame što mu i samo ime govori (Women’s tea), a danas ćemo vam probati približit čaj koji je “dizajniran” posebno za muškarce i naravno za one koji se tako osjećaju.

Kroz dobro izbalansiranu hranu, adekvatan odmor i dnevnu rekreaciju podižemo svoji unutarnji potencijal kako bismo bili kreativni, aktivni i produktivni u svim svojim nastojanjima. Jedan podsustav Ayurvede, koja nam govori o hrani, nudi nam takve mogućnosti kroz napitak koji se naziva Men’s tea.

lMen’s tea je ayurvedski čaj koji obnavlja i uravnotežuje sustav koji je kod većine muškaraca ponekad narušen nizom dnevnih zadataka koji iziskuju velik mentalni i fizički angažman. Dnevni unos od par šalica Men’s tea koji se sastoji od: limunove kore, cerdamona, crnog papra, klinčića, cimeta, komadića jabuke, đumbira, rooibosa, grahove kore, imele i korijena ginsenga pojačava moždanu aktivnost, jača imunitet, podiže libido, potiče mentalnu i fizičku snagu, ublažava stres, umanjuje probavne smetnje i probleme sa cirkulacijom.

Vjerujemo da se svaki moderan i ambiciozan muškarac želi dokazati kao uspješan realizator svih svojih dnevnih obaveza. U njih naravno ubrajamo i one lijepe i posebne trenutke koje provode uz svoje drage partnerice koje nikako ne žele da budu zanemarene u toj dnevnoj preraspodjeli muškarčeve energije.

No, recimo za kraj da za pripremu ove infuzije treba oko 5 minuta i da bi bilo dobro popiti oko 2-3 šalice kroz dan. Užitak koji donosi ovaj napitak neće pružati samo vama, dragi naši muški-čajni-prijatelji, već i vašim partnericama koje će rezultate redovitog konzumiranja Men’s tea doživjeti kao ponovni početak vaše veze kada je sve bilo beskrajno savršeno. :))))

 

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo