Svako novo proljeće u nama potiče buđenje i želju za nečim novim. Priroda se budi i pupa, boje i mirisi se šire i nagovještaju nam da je vrijeme za promjene i ravnotežu energija u tijelu.
Vrijeme je da u svoje živote unesemo nekoliko novih i zdravih odluka da bi ta odricanja bila lakša. Naš savjet je da čitate znakove koje vam život nosi u kombinaciji s intuicijom koja će vam pokazati vjerujemo pravi put za svoju unutarnju radost i probate nizom malih koraka krenuti dalje kada je i najteže.
Tako smo i mi na nedavnoj edukaciji u Beču odlučili napraviti mali iskorak slušajući savjet našeg dobavljača da u našu paletu uvrstimo posebno cijenjen kineski oolong pod nazivom Milky Oolong.
Milky Oolong je prekrasan oolong koji nam dolazi iz provincije Fujian gdje se kroz zamršen i kompliciran proces stvara jedan od najpoznatijih oolong čajeva.
Naime, dok listovi još venu izlažu se pari od mlijeka, te se više puta kupaju i rolaju u mliječnoj esenciji. Tako dolazi do nevjerojatno kremastog okusa koji je bogat mliječnim okusom i posebnom notom kao da ste dodali malo mlijeka u čaj.
Milky Oolong čaj izuzetno je dobar u:
- ubrzavanju metabolizma
- podizanju imuno sustava
- uravnoteživanju mentalnih funkcija
- borbi protiv malignih bolesti
- skidanja prekomjernih kilograma
- apsorpciji masnoća
- snižavanju povišenog kolesterola i tlaka
Kada jednom probate Milky Oolong, postavljate visoke granice za ostale čajeve jer svojim okusom i mirisom koji je meni osobno kremast i naravno mliječan ostavlja slatkastu notu u ustima koju je vrlo teško zaboraviti. Milky Oolong se priprema s prokuhalom vodom od 80 stupnjeva, a namakanje traje 3 minute.
Tanja & Goran