Znate li koliko ste bogati? Tanja i ja znamo! Dovoljno smo bogati jer imamo desetak istinskih prijatelja. Prijatelja koji se ne libe pokazati svoje osjećaje prema nama. Prijatelja kojima pomažemo i koji nama pomažu kad nam je najteže.

Dobivamo li te prijatelje kao brata, sestru, nećaka, rođaka ili nekog trećeg, skroz nam je nebitno?! Bitno nam je da u to prijateljstvo iz dana u dan ulažemo i dajemo dio sebe jer znamo koliko nam znači njihova sreća.

Sretni smo što ih imamo, što nam vraćaju tu sreću koju i mi njima želimo jer moramo priznati da je danas imati prijatelja veliko bogatstvo.

kPrethodne dane puno vremena posvetili smo rodbini i prijateljima. Druženja uz čaj u našem domu bila su prepuna pozitivne vibre koju smo dijelili uzajamno i nesebično. Možemo reći da takvi trenuci postaju unikatna druženja koja nam se na takav način događaju jednom u životu i postaju neprocjenjiva stranica lista našeg albuma prijateljstva.

Uz veliku ponudu naših čajeva koje smo im ponudili, nekolicina njih je zbog prekrasnih mirisa i razigranih boja u sastavu, odlučila probati par biljnih čajeva. Shodno tome, danas ćemo vas nakratko uvesti u svijet biljnih čajeva.

Biljni čajevi se dobivaju od sjemenja, kore, korijenja, plodova, voća, začina i cvjetova. Pošto ne sadrže listove Camellia Sinensis u svom sastavu nemaju kofein, što ih čini prikladnim napitkom u bilo koje doba dana za sve dobne uzraste.

Mnogi se slažu sa činjenicom da biljem dolazimo do zdravlja od davnina. Biljnim napitcima rješavali su svoje tegobe i bolesti. Borili se sa malignim, kroničnim i duševnim bolestima, te se socijalizirali uz čajne napitke.

Biljni čajevi su odlični i učinkoviti čistači organizma od slobodnih radikala koje smo u ovo doba poprilično puni jer je hrana bila teška i nezdrava. Ako smo pridodali tome i koju čašicu, cigarete i prebrzi ritam života te stres, čaj od bilja bit će vrlo logičan izbor. Našim prijateljima ponudili smo na izbor ANTISTRES, SLEEP WELL I LIMUNOVU TRAVU kao biljne čajeve koje i vama u ovo vrijeme toplo preporučamo za čišćenje od toksina.

 

Tanja&Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo