Sleep well - biljni čaj - Ordinacija.hr

Jeste li i vi jedni od onih koji imaju problema s nesanicom? Posežete li u tim trenucima za farmakološkim sredstvima za smirenje i nesanicu ili se okrećete alternativnoj medicini i sredstvima koja su koristili ljudi prije razvoja farmakologije?

Htjeli mi priznati ili ne, svi su ti antidepresivi, sedativi u kapsulama, tableticama, raznih boja i veličina jedna vrsta droge na koju se ljudski organizam navikne i shodno tome teško funkcionira bez nje.

kNo dobro, moderno doba, brz ritam života, evolucija nas samih i stalna unutarnja pitanja poput: “Hoću li uopće i doživjeti te godine koje je moja baka doživjela?”, dovode nas do tog stadija da nam nije niti bitno, ali s druge strane kad čujemo da su nas naši poznanici, prijatelji ili rođaci napustili i otišli s ovog “materijalnog svijeta” s 30 ili 40 godina svog života. Odlučujemo se mijenjati, vraćamo se prirodi jer nam ona još uvijek nudi zdravije, pametnije i dugovječnije pripravke bilo da su od cvjetova, lišća, korijenja, plodova ili recimo sve to u jednom biljnom napitku od čaja imenom Sleep well.

Baldrijanov korijen, stolisnik, metvica, komorač, anis, kim, cvjetovi nevena, šipkova kora, listovi ružmarina i melise čine Sleep well pravim nektarom osebujnih biljnih mješavina, specifičnog mirisa koji vam se jednostavno podvuče pod kožu i čini naš duh uravnoteženim, tolerantnijim, strpljivijim i zdravijim.

Naime već šestu godinu ovaj biljni čaj čvrsto zauzima police naše kućice i za 20 kuna nudi 50 grama prirodnog i ljekovitog sastojka koje bi svako kućanstvo trebalo povremeno (a možda i svakodnevno) konzumirati. Kako bi odagnali nemir koji ste akumulirali u sebi treba vam jedna čajna žličica Sleep well čaja, voda zagrijana na 100 stupnjeva i namakanje od 5 minuta. A ako još uz to iz vaših zvučnika dopiru smirujući zvukovi Enyine new-age glazbe svoj ćete organizam nagraditi jednom pravom poslasticom koju će vam on vratiti kroz proživljene trenutke vašeg života.

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo