I tako danas me čekalo puno izazova i dobrih stvari. Sve se realizira baš divno. Danas ću raditi što volim, pritom čak i lijepo zaraditi, ne moram nigdje žuriti i sve ću stići laganini. To se zove savršen dan.

Međutim ujutro me uhvati takva grlobolja, slabost i nemogućnost da se pomaknem da postaje jasno da sve moram otkazati.

I koje su prve misli koje dolaze: “A baš sam sve tako dobro posložila i sada sve naopačke“, “Ode dobra zarada i sve što se dobro trebalo dogoditi“ , “Ti klijenti kojima sam morala otkazati se možda više neće željeti javiti“ i tako…bla, bla…um priča svoje priče.

Obzirom da je tijelo bilo bolno i bez energije, jedina opcija je ležanje. I tako ja ležim. I ništa ne radim. Pa si pomislim da zadnjih nekoliko dana ponavljam kako mi treba samo odmor, dekica i čaj, jer događanja je bilo puno i sve je bilo intenzivno.

I shvatih da mi je Svemir dao upravo to što sam tražila. U tom trenutku osmijeh na licu. Zapravo meni je gušt ležati i za promjenu baš ništa ne raditi. Ok boli grlo i boli tijelo, ali to su samo privremene manifestacije. Malo čaja, meda, propolisa i odmora i kao nova sam. Pijem čaj, grijem se ispod popluna, promatram unutarnje procese i kužim da zaista živim u obliju. Dakle, da sam si mogla priuštiti da sve otkažem i dam si baš ono što mi je trebalo; ležanje i ne rađenje ničega.

I tako cijeli dan se ništa ne događa, a meni mrak. Poslala nekoliko mailova i sms-a i to je više-manje to. Boravila sam u praznini i osjećala puninu. Onaj osjećaj kad znaš da je sve savršeno i baš na svojem mjestu. Ležiš, toplo ti je , malo gledaš stvari i oblike po sobi, onda zatvoriš oči, pa malo promatraš sam sebe….gušt. Nigdje ne moram stići osim biti prisutna u trenutku života koji živim.

Ja se odmaram, klijenti će doći i sve će se to dogoditi neki drugi dan. A i da se to ne desi, opet je ok. Ništa ne može poremetiti tu ljepotu sadašnjeg trenutka. Utonula sam u mir, stanje bez otpora. Osjećaj da se Svemir brine za mene kako god to izgledalo.

I da, bio je savršen dan.

Ako se želite pridružiti našim istraživanjima, radionicama i druženjima dobrodošli ste!

www.solar-spirit.net

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo