Kako ostati vitalan i pun energije kada je u zraku tolika vlaga i pritisak? Kako se uopće natjerati da krenete nešto raditi kad se osjećate poput iscijeđene naranče? Iako nerijetko moramo pribjeći prirodnim stimulativnim preparatima, uz čaj kao što je Vitality taj izbor se može smanjiti na minimum.

kOsim što se može pohvaliti predznakom BIO, Vitality u svom sastavu ima kineski zeleni čaj Ming Mee, komadiće cimeta, đumbira, cerdamon, narančinu koru, cvjetove suncokreta, crni papar i klinčiće. Vitality osvaja mirisom i okusom od prve ispijene šalice, a svaki pojedini dodatak iz sastava ima svoja stimulativna ili termogena svojstva, te ljekovitosti kao što su na primjer od đumbira koji slovi kao pravi sastojak u borbi protiv proljetnog umora. Svojim djelovanjem vraća vitalnost, čisti organizam od toksina dok recimo klinčići su dodani da poboljšaju rad probavnog sustava i u sebi sadrži eugonal koji je jako ljekovita anti-mikrobna tvar.

Zeleni čaj Vitality (BIO) je čaj koji se preporučuje konzumirati kroz dan dok god postoji potreba za podizanjem mentalne i fizičke budnosti, ubrzavanjem izmjene tvari, nedostacima antioksidanta, te kod faze detoksikacije i mršavljenja.

Priprema se s vodom od 90 stupnjeva, a namače se oko 2 minute. Cijena jednog paketića od 50g je 33 kune što je dostatno za oko 15 šalica od 300ml ovog vitalizirajućeg napitka.

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo