Kolumnisti i blogeri: Kuća zelenog čaja

White Cherry – proljetni detoksikator organizma

Hvata vas “proljetni umor”? Nemate energije? Ovih dana te rečenice često čujem u fitness centru. Da, organizam treba polako buditi iz zimskog sna uvođenjem sezonskih namirnica i napitaka koji su dobri za detoksikaciju organizma od toksina koji su se nakupili iz hrane, pića i premalog kretanja u hladnijim danima koji su, nadam se, iza nas.

Jedna od više puta isprobanih metoda u proljeće je da krenete s laganom tjelovježbom (sustavno svaki dan 30 minuta ili više), uravnoteženom prehranom i naravno nekim bijelim čajem. Ovo proljeće preporučujemo bijeli čaj White Cherry.

kWhite Cherry bijeli čaj trebalo bi također uzimati sustavno, znači svaki dan barem 500 ml i to naravno svježe pripremljenog. Većinu napitka bi bilo najbolje popiti ujutro na prazan želudac, te nakon 30 minuta konzumirati kvalitetno izbalansirani jutarnji obrok.

Jedna čajna žličica je dostatna za 300 ml zagrijane vode na 80 stupnjeva, a samo namakanje bi trebalo trajati oko 3 minute. Paketić White Cherry bijelog čaja od 50 grama će vas koštati 30 kuna što je dovoljno za desetak dana redovitog konzumiranja. S obzirom da u svom sastavu ima bijeli čaj Pai Mu Tan, zeleni Darjeeling, China-Fog Tea, Lung Ching, Jasmin Jade Pearls, višnje, kokosov čips i ružine pupoljke, White Cherry spada u jedan od najdugovječnijih čajeva iz naše ponude. Ustvari bilo bi bolje spomenuti da je od prvih dana postojanja Kuće zelenog čaja baš on bio i ostao u ponudi.

Zato dragi naši čajni prijatelji ako niste, probajte ga i krenite s podizanjem svoje forme, zdravlja i kvalitete života.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo