Kolumnisti i blogeri: Kuća zelenog čaja

Zeleni čaj Lemon pomaže kod proljetnog umora

Ovih dana kada proljeće pokazuje svoje prve naznake… Vrlo je blizu pa dosta ljudi pada u neku takozvanu laganu depresiju. Javlja se umor i opća bezvoljnost. Dobra je vijest da naš tim iz Kuće zelenog čaja ima formulu kojom možete pobijediti proljetni umor.

Prvi korak neka bude usmjeren prema promjeni prehrambenih navika. Ona je po zimi bila nešto kaloričnija. Probajte postepeno uvesti naviku da prije svakog obroka popijete šalicu netom pripremljenog čaja koji ovog proljeća može biti zeleni čaj Lemon. Bogatog i svježeg okusa limunove trave i kineske Senche, Lemon se čini vrlo prikladan za razbuđivanje poslije ovakve zime koja je konačno bila ona prava.

lDrugi korak je da iskoristite sezonsko povrće i voće koje nam se nudi na našim tržnicama i smanjite na minimum unos slatkiša, grickalica i masnije hrane. Probajte ovo proljeće započeti s nekom novom kuhinjom koja će biti puna harmonije i boja, gdje će vizualni efekt pripremljene hrane ostavljati veliki utisak na probavni sustav.

Treći korak je da probate aktivirati lokomotorni sustav kroz sport. Upišite se u neki fitness klub, tečaj plesa ili se počnite baviti onim što mislite da će unaprijediti vašu kvalitetu života. Bavite se tim vidom rekreacije barem 3-5 puta tjedno.

Uz zeleni čaj Lemon koji će ubrzati metabolizam, pojačati imunitet kroz polifenole i ujedno čistiti organizam od toksina, te pozitivno djelovati na podizanje mentalnih sposobnosti. Uz njega ćete spremno dočekati prve dane proljeća bez simptoma proljetnog umora.

Zeleni čaj Lemon pripremate s vodom od 90 °C u koju stavite jednu čajnu žličicu čaja i pustite ga da se namače oko 2 minute.

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo