Darujemo Castelli Roubaix rukavice tima Cannondale Garmin - Ordinacija.hr

Mjesec darivanja - svaki dan jedan dar!

Darujemo Castelli Roubaix rukavice tima Cannondale Garmin

Jednog čitatelja darujemo originalnim Castelli Roubaix rukavicama tima Cannondale Garmin, u L veličini. Odgovorite na naša pitanja i sutra saznajte jeste li sretan dobitnik!

Upoznajte natjecateljski dio sebe s uređajem Edge® 520 tvrtke Garmin® –biciklističkim uređajem sa Strava segmetnima u stvarnom vremenu

Ovaj uređaj sa Strava segmetnima u stvarnom vremenu osvojit će vas od prve. Edge 520 ima bezbroj naprednih funkcija za analizu vaše vožnje, uključujući vrijeme u zoni, funkcionalni prag snage, VO2 max za vožnju bicikla i vrijeme oporavka, podršku za trening u zatvorenom, dinamiku bicikliranja te natjecanje tijekom vožnje putem Strava i Garmin Connect™ segmenata. Učitajte segmente izravno na svoj Edge 520 i primajte trenutačne podatake te se natječite za titule King of the Mountain ili Queen of the Mountain te tako poboljšate svoje dosadašnje rekorde.

Nadogradnjom softvera i uređaji Edge 1000, Edge 810 i Edge 510 podžavaju Strava segmente u stvarnom vremenu. Nadalje, funkcije povezivosti i 2,3“ zaslon visoke rezolucije u boji nude biciklistima potpuni komplet najsuvremenijih biciklističkih funkcija u u kompaktnom, laganom uređaju. S baterijom autonomije do 15 sati i kompatibilnosti s GPS i GLONASS satelitima. Edge 520 se povezuje i s kompatibilnim elektroničkim sustavom za mijenjanje brzina Di2 tvrtke Shimano5 i standardnim ANT + ® senzorima, uključujući mjerač snage, senzore broja otkucaja srca, brzine i kadence te s nedavno predstavljenom Varia ™ linijom pametnih biciklističkih uređaja, daljinskim upravljačem i VIRB akcijskom kamerom. Uz to, uparuje se i s kompatibilnim ANT + spravama za treniranje za prikaz podataka i kontrolu.

Uparen s kompatibilnim Bluetooth® uređajem Edge 520 može neprestano učitavati aktivnosti na Garmin Connectu za analizu poslije vožnje i trenutačnu razmjenu na društvenim mrežama dok uz funkcije praćenja u realnom vremenu možete omogućiti prijateljima i obitelji da vas slijede na vašim vožnjama u stvarnom vremenu. Možete i ostati povezani s prijateljima i obitelji tijekom voženje putem smart notification poruka koje prikazuju dolazeće poruke, pozive i drugo. Na Garmin Connectu možete učitati rute i slijedititi ih na uređaju, primati povratne informacije tijekom vožnje i natjecati se protiv dugih biciklista na već ranije odvoženim rutama. Korisnici uređaja Edge 520 mogu učitati rute i segmente na Garmin Connect putem računala ili Mac®.

Edge 520 možete potražiti na ovlaštenim Garmin prodajnim mjestima po maloprodajnoj cijeni od 2.465,00 kn ili ako ga kupujete u kompletu sa snzorima za otkucaj srca i kadencom tada je potrebno izdvojiti 3.115,00 kn.

Uz ovaj zaista odličan biciklistički Garmin uređaj pristajat će vam kvalitetne Garmin biciklističke rukavice kakve nose biciklisti iz Cannondale-Garmin Pro biciklističkog tima, a koje vam ovaj puta poklanjamo. Uz ove rukavice moći ćete čvrsto držati upravljač bicikla bez da vam se znoje dlanovi, ali ćete i jednostavno upravljati svakim Garmin Edge uređajem.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo