Darujemo Vam set za pedikuru kako bi njegovani zakoračili u Novu godinu! - Ordinacija.hr

Mjesec darivanja - svaki dan jedan dar!

Darujemo Vam set za pedikuru kako bi njegovani zakoračili u Novu godinu!

Odgovorite na naša pitanja i osvojite Titania proizvode za njegu tijela i stopala.

Titania je proizvodni program koji se doslovno brine o cijelom vašem tijelu. Visoku kvalitetu određuje činjenica da se mentalni dijelovi artikla proizvode od solingen čelika, za kojeg se smatra da je jedan od najkvalitetnijih na svijetu.

Darujemo vam dva seta za pedikuru koji se sastoji od 5 dijelova, za kojeg je potrebno tek malo vremena i nešto vještine da vaša stopala budu apsolutno njegovana, te vam darujemo Titania gel za osvježavanje stopala. 

Titania softtouch setu za pedikuru ćete pronaći:

1. strugač tvrde kože za stopala sa rašpom za nježno uklanjanje tvrde kože i žuljeva čiji savinuti oblik omogućuje lako odstranjivanje i na teško dostupnim mjestima. 

Korištenje: preporučuje se upotreba na suhoj koži, a najprije je važno odstraniti tvrde žuljeve i zadebljanja, a zatim s nježnom stranom izgladiti površinu stopala. Nakon upotrebe, potrebno je oprati strugač s četkicom i vodom. 

2. skidač tvrde kože koji uklanja veći dio zadebljane kože.

Korištenje: potrebno je lagano držati skidač i blagim pritiskom vući u pravcu ručke nožića. Dvostrani žilet se može dva put koristiti, a vrlo ga je lako zamijeniti. 

3. rezervni žileti također su od solingen čelika, a imaju dvije oštrice, jednu sa svake strane koje služe za sigurno uklanjanje suvišnih tvrdih naslaga

4. kamen za skidanje tvrde kože koji se može služiti za šake i stopala, za lako uklanjanje žuljeva i zadebljanja kože. 

Korištenje: može se koristiti na mokroj kuži, sa sapunom ili bez. 

5. elastična rašpica za nokte od kromiranog solingen plemenitog čelika je ergonomski oblikovana, nekliziva, obložena finim mikro-safir zrncima. Rašpica ima dvije strane za fino i grubo rašpanje. 

Uz softtouch set dolazi i Titania gel za osvježavanje stopala koji će pomoći kod umornih, bolnih, otečenih i teških nogu. Gel ima efekt hlađenja, te osvježava i revitalitzira stopala i smanjuje otekline. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo