Mjesec darivanja - svaki dan jedan dar!

Dva modela glukometara nove generacije NEXT

Ako vi ili netko u vašoj obitelji imate šećernu bolest, glukometar će vam biti od neizmjerne koristi. Za vas smo pripremili njih 10 – po 5 od svakog modela!

Tvrtka MEDiLAB, zastupnik i distributer glukometara CONTOUR NEXT generacije, daruje deset najkreativnijih čitatelja jednim od dva modela glukometra.

Pet glukometara CONTOUR®XT namijenjeno je onima koji traže isključivo jednostavnost i pouzdanost.

Pet glukometara CONTOUR®NEXT uz ove, pružaju i dodatne pogodnosti: moderniji dizajn, veće mogućnosti analize izmjerenih rezultata uz navođenje pri rukovanju glukometrom te veću memoriju.

Dobra regulacija šećerne bolesti ključ je borbe protiv njenih ozbiljnih i trajnih posljedica. Održavanje vrijednosti šećera u krvi unutar ciljnih vrijednosti moguće je uz poštivanje osnovnih pravila o prehrani i tjelovježbi i korištenje lijekova. Glukometar pri tome pruža informacije koje su neophodne za praćenje i bolju kontrolu kretanja šećera u krvi.

Ako vi ili netko u vašoj obitelji imate šećernu bolest, glukometar će vam biti od neizmjerne koristi.

Glukometri CONTOUR NEXT najnoviji su glukometri iz ponude svjetski poznatog proizvođača Bayer. Izuzetno su jednostavni za korištenje, a tehnološka rješenja koja koriste osiguravaju pouzdanost rezultata mjerenja čak i u osoba bez prethodnog iskustva. Točnost rezultata je usporediva s laboratorijskim rezultatima mjerenja glukoze. Test trake dozvoljavaju dugo korištenje nakon otvaranja kutije, što je praktično za osobe koje ne mjere glukozu redovito.

Više informacija o glukometrima ali i šećernoj bolesti možete naći na www.diabetes.bayer.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo