Mjesec darivanja - svaki dan jedan dar!

Osvojite uklanjanje madeža i ostalih promjena u Poliklinici Lege Artis!

Darujemo Vas s jednim poklon bonom od 500 kuna u poliklinici Lege Artis!

Poliklinika Lege Artis privatna je poliklinika kojoj je primarna djelatnost neinvazivna kirurgija vena. Otvorena prije 4 godine, ova poliklinika je prvi centar u Hrvatskoj s cjelovitim pristupom bolestima vena – od dijagnostike do laserskih operacija. 

Osim primarne djelatnosti – vaskularne kirurgije, Poliklinika Lege Artis za svoje pacijente nudi široki spektar zdravstvenih usluga. 

Na raspolaganju imaju najmoderniju tehologiju i koriste sve dostupne metode u rješavanju problema na koži i dublje.  

Osnovne karakteristike operacija u poliklinici Lege Artis su minimalna invazivnost, brzina, bezbolnost, a nećete izgubiti vrijeme na oporavak te ćete se odmah moći vratiti dnevnim aktivnostima. 

Madeži i ostale beingne promjene uklanjanju se najčešće metodoom radiofrekvencije.

Za benigne izrasline često se koristi i kirurška metoda koja često ostavlja minimalno vidljiv uzdužni ožiljak. Kod Ellman radiofrekvencije uklanja se promjena na koži, i to nakon lokalne anestezije koja se ubrizgava veoma tankom iglom ispod same izrasline. Odmah nakon tretmana na mjestu izrasline pojavljuje se rana na koži koja ne krvari, iste veličine kao i uklonjena izraslina. 

Potom se formira krasta, a nakon 7 do 10 dana formira se i svježi sloj kože koji se kroz vrijeme ponovno bojom stopi s okolnom kožom.

Nakon uklanjanja madeža metodom radiofrekvencije madež je moguće poslati na analizu gdje se može utvrditi je li promjena bila benigna. 

Prednosti Ellman radiofrekvecije:

– Minimalna oštećenja okolne kože

– Bez ožiljaka 

– Nema krvarenja

– Bez boli nakon primjene lokalnog anestetika

– Bez vremena potrebnog za oporavak

– Vraćanje dnevnim aktivnostima odmah

Njega nakon zahvata je relativno jednostavna. Klijentima se preporučuje određena krema za  svakodnevno nanošenje na tretiranu promjenu, dok se flaster obično koristi tokom prvog dana te nakon toga samo noću u narednih nekoliko dana.

Više o ponudi Poliklinike Lege Artis možete pronaći na službenim stranicama

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo