Tjedan zaljubljenih na Ordinaciji

Paket dentalnih usluga za zdravlje i ljepotu zuba za dvoje!

Darujemo Vas s paketom dentalnih usluga (stomatološki pregled, čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje,poliranje i fluoridacija i interdentalno čišćenje) za dvoje u ordinaciji dentalne medicine, Inga Vučković dr. med. dent.

Poklanjamo paket dentalnog pregleda zuba u vrijednosti od 2 tisuće kuna, koji uključuje pjeskarenje, skidanje zubnog kamenca, poliranje i fluoridaciju te interdentalno čišćenje zuba za dvoje. Ovaj preventivni tretman za lijepe zube za sebe i vašu dragu osobu može biti vaš ako odgovorite na pitanje! Podijelite svoj sjajni osmijeh s drugima.

U ordinaciji dentalne medicine, Inga Vučković dr. med. dent. velika važnost se pridaje zdravlju zubi prevencijom. Na taj način se mogu izbjeći veći zahvati. Kako bismo zadržali zube zdravima i osvježili osmijeh potrebno je zube održati čistima. Bez obzira na osobnu higijenu, tvrdokorne naslage na zubima, odnosno zubni kamenac se ne može izbjeći. Kad osjetimo pod jezikom da zubi više nisu glatki ili kad su već i vidljive naslage kamenca na zubima potrebna vam je profesionalna pomoć.

Skidanje kamenca u ordinaciji dr. med. dent Inge Vučković radi se ultrazvučnom tehnologijom. Uz samo skidanje kamenca preporučuju i pjeskarenje zuba. Pjeskarenje je metoda površinskog čišćenja zuba s kalcijevim karbonatom pod visokim tlakom. Na kraju fluoridacijom dodatno će zaštiti zube od karijesa. Tako zubi postaju sjajni i glatki, a nečistoće se sporije vežu na tako očišćene zube.  

Prednosti ovog tretmana:

  • Glatki i blistavi zubi
  • Efekt izbijeljenih zuba
  • Uklanjanje i najtvrdokornijih nečistoća
  • Znatno manje nakupljanje nečistoća na zube nakon tretmana
  • Fluoridacija za dodatnu zaštitu i zdravlje zuba

Ordinacija dr. med. den. Inge Vučković nalazi se se na adresi Ilica 191/b.

Za više informacijama o ordinaciji i uslugama obratite se na e-mail info@stomatologija-vuckovic.hr ili na telefon 01 3704 350, a potražite ih i na web stranici, Facebooku, Twitteru i +G.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo