Osim što je u Hotelu Dubrovnik svibanj mjesec slastica s jagodama, on je rezerviran i za Dane Lošinja. Probajte otočke specijalitete i uživajte u lošinjskim mirisima i okusima.
Nakon prezentacije programa za proljeće i ljeto Turističke zajednice Grada Lošinja, u suradnji s turističkim subjektima s otoka, Hotel Dubrovnik postao je zagrebački dom lošinjskih specijaliteta i delicija u svibnju.
Svi su pozvani na Dane Lošinja u samom srcu Zagreba! Ako ste zavoljeli Lošinj u svojim putovanjima ili ako su vam njegove čari još nepoznate, svratite u Hotel Dubrovnik i uvjerite se u visoku kvalitetu i primamljivost gastronomske ponude ovog otoka.
Gastro specijaliteti Lošinja u Hotelu Dubrovnik
Do 28. svibnja uživajte uz jedinstvene lošinjske gastro delicije, spravljene po originalnim receptima od izvornih namirnica u restoranu Piccolo Mondo.
Iz ponude je izdvojeno:
- Pečena mlada janjetina obložena mladim povrćem i krumpirom, začinjeno s ružmarinom i timijanom – 110 kuna
- Lešo mlada janjetina s povrćem – 95 kuna
- Rižoto od Kvarnerskih škampi s dodatkom kolutića od zelenih maslina – 90 kuna
- Janjeći žgvacet sa zelenom paštom i šparogama – 95 kuna
- Plemenita bijela riba na žaru s komoračem – 85 kuna
- Hladna lošinjska salata: jadranska hobotnica, mladi krumpir, kolutići mladog luka, maslinovo ulje, kapari i limunov sok – 45 kuna
- Voćna mozaik salata: lepeza raznolikog voća u društvu uzbudljivo začinjenog mladog sira – 40 kuna
Neka sva vaša osjetila uživaju!
Ordinacija.hr