Isprobajte Slimmies kockice za mršavljenje! - Ordinacija.hr
Hrana i recepti

Hrana i recepti

Isprobajte Slimmies kockice za mršavljenje!

Za razliku od raznih proizvoda koji puno obećavaju, Slimmies odmah daju vidljive rezultate. Samo pojedite jednu kockicu Slimmies pola sata prije obroka i nakon toga obavezno popijte čašu (2 dl) vode! Dobar tek!

Slimmies kockice koje nakon konzumacije u doticaju s vodom u želucu povećavaju svoj volumen, stvaraju kompresiju na želučanu stjenku i daju osjećaj sitosti. Pritom su potpuno sigurne za zdravlje i može ih uzimati svatko tko želi drastično smanjiti težinu i obujam svog tijela.

 Slimmies

Slimmies kockice stvorit će vam osjećaj sitosti, jest ćete 30-50 posto manje hrane i nećete osjećati želju za prejedanjem. Bez nervoze i izgladnjivanja u 6 mjeseci očekivani je rezultat smanjenje težine od devet do 35 kilograma!

Ukusne su i jednostavno se upotrebljavaju

Slimmies su slasne kockice s aktivnim sastojkom za kojega je klinički dokazano da pomaže u skidanju kilograma. Zaboravite na dijetu, tablete za mršavljenje, brojanje kalorija i izgladnjivanje. Možete nastaviti jesti sve što volite a ipak ćete gubiti kilograme – samo prije svakog obroka pojedite jednu Slimmies kockicu! Mršavljenje sa Slimmies je jednostavno i ukusno!

Efikasno skidaju višak kilograma

Efikasnost Slimmies u skidanju viška kilograma temelji se na dva vrlo jednostavna načela. Prvo je da ćete zahvaljujući aktivnom sastojku u Slimmies brže osjetiti sitost. Drugo se temelji na svojstvu ovog aktivnog sastojka da sprječava pretvaranje masnoća iz namirnica u ugljikohidrate, tako da ih vaš organizam neće niti apsorbirati. Ovakvim smanjivanjem unosa kalorija izgubit ćete kilograme lako i brzo.

             Slimmies

Kako se Slimmies upotrebljavaju

Jednostavno pojedite jednu kockicu pola sata prije svakog obroka i nakon toga OBAVEZNO popijte čašu (2 dl) vode!

Uz Slimmies nikad više nećete morati držati dijetu, brojati kalorije, ili gutati tablete za mršavljenje. Zahvaljujući Slimmies moći ćete slobodno uživati u svom omiljenom jelu.

Slimmies kockice možete naručiti i putem našeg web shopa (Kockice za mršavljenje). Cijena: 199,00 kn za 60 komada.


Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo