Zdravlje

Zdravlje

Becutan Kids Vits Multiimmuno za otporniji dječji imunitet

Becutan, kao sinonim brige za djecu, ima i liniju premium dodataka prehrani i medicinskih proizvoda Becutan Kids Vits koja je već neko vrijeme dostupna na policama svih boljih ljekarni i namijenjena je upravo najmlađima.

Jedan od proizvoda koje posebno treba istaknuti je Becutan Kids Vits Multiimmuno, praškasti dodatak prehrani za jačanje dječjeg imuniteta koji sadrži kombinaciju vitamina, minerala i kulture mikroorganizma L. rhamnosus GG. Znamo da je imunitet djece vrlo osjetljiv i podložan raznim infekcijama i bolestima stoga je važno osigurati im dovoljno hranjivih tvari koje će ojačati njihov obrambeni sustav i pomoći im da se bore protiv mikroba i virusa. Upravo zato je osmišljen proizvod u obliku praha ugodnog okusa naranče koji se lako priprema u čaši vode i većini će se djece svidjeti na prvo kušanje.

Posebnost ovog dodatka prehrani jest njegovo praktično pakiranje u vrećicama s dvjema odvojenim pregradama, od kojih svaka sadrži poseban prah za otapanje – u jednoj su vitamini i minerali, a u drugoj kultura mikroorganizma L. rhamnosus GG. Pakiranje je izrađeno posebnom Duocam® tehnologijom koja omogućuje maksimalnu djelotvornost proizvoda tijekom njegova vijeka trajanja. Oba praha se otapaju zajedno i istodobno u vodi ili drugoj tekućini na sobnoj temperaturi (mlijeku, soku ili jogurtu), što ovaj proizvod čini izuzetno praktičnima za konzumaciju bilo kada i bilo gdje.

Bogat izvor nutrijenata potrebnih za pravilan rast i razvoj

Ono što Becutan Kids Vits Multiimmuno izdvaja od drugih sličnih proizvoda upravo je kultura dobrih bakterija LGG, koje se prirodno nalaze u našem probavnom sustavu. Osim što doprinose ravnoteži crijevne mikroflore, LGG dobre bakterije sprječavaju rast štetnih bakterija i podržavaju probavu te pomažu apsorpciji hranjivih tvari.

Jedinstveni proizvod Becutan Kids Vits Multiimmuno je pomno osmišljen za djecu od treće godine naviše kako bi im pružio sve što im je potrebno za zdrav i snažan imunitet. Vitamini i minerali koji se u njemu nalaze imaju brojne koristi za zdravlje djece – vitamini C, A, D i B6, folna kiselina i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, vitamin E i cink štite stanice od oksidativnog stresa, vitamin B6, niacin, pantotenska i folna kiselina doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, dok jod doprinosi normalnom rastu.

Becutan Kids Vits Multiimmuno prah je siguran i kvalitetan dodatak prehrani koji ne sadrži  konzervanse, bojila ni umjetne arome. Zaštitite zdravlje vašeg djeteta uz Becutan Kids Vits i osigurajte mu optimalnu podršku za njegov imunitet. Naručite proizvod online ili ga potražite u vama najbližoj ljekarni, a za više informacija posjetite web stranicu Becutan Kids Vits i zapratite profile na Facebooku i Instagramu.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo