Zdravlje

Zdravlje

Devet Hederinih apiceutika za zdravlje cijele obitelji

Već sedam godina tvrtka Hedera u svoje preparate ugrađuje ono najdragocjenije iz pčelinje košnice. Stvarajući novu generaciju prirodnih proizvoda pod zajedničkim nazivom Apiceutici, orijentirana je isključivo na prirodne izvore biljnog i pčelinjeg porijekla bez kemijske obrade osnovnih sirovina.

Posebnost Hederinih proizvoda je u proizvodnom procesu u kojem se ne koriste nikakva kemijska sredstva. Pčelinji produkti (propolis, matična mliječ, pčelinja pelud) pripremljeni su u svom prirodnom obliku. Propolis je, recimo, za zdravlje izuzetno vrijedna smola koja se u prirodi nalazi u krutom obliku, a sadrži preko 300 spojeva. Otapanjem propolisa, pogotovo u alkoholu, gubi se znatan dio njegovih ljekovitih svojstava. Čak do 30 posto supstanci može ostati neotopljeno i nepovratno se izgubiti.

Upravo su zato stručnjaci iz Hedere odlučili inovacijskim postupkom napraviti proizvode koji će sadržavati sva ljekovita svojstva pčelinjih preparata, tako da se u svakom krajnjem proizvodu nalaze sve supstance kao u prirodi. Priroda je sve supstance stvorila s razlogom i sve su bitne da bi se održala biološka funkcija cjeline. Hedera vjeruje prirodi, jer zdravlje je u prirodi.

Nativni propolis se preporučuje kod oslabljene kondicije, ali i tijekom oporavka nakon bolesti. Zdravi ljudi propolis koriste za sprečavanje negativnih posljedica stresa, velikih psihofizičkih napora, zračenja, zagađenja te starenja. Kao tvar koja učinkovito jača imunitet, propolis pomaže obrani organizma od prehlade, gripe te drugih bolesti.

undefinedNativni propolis Junior idealan je za borbu protiv čestih prehlada i gripa kod djece i to isključivo prirodnim putem. Riječ je o prahu za snažno jačanje imuniteta. Ovakav jedinstveni preparat može se upotrebljavati u većim dozama bez ikakvih štetnih pojava, a sličan proizvod ne postoji na tržištu. Djeca ga mogu uzimati već od navršene godine dana, a kako se ne otapa u vodi, najpraktičnije je prah umiješati u gustu ili kašastu hranu poput meda ili kašica.

Propolis je, uz pčelinju pelud i đumbir, ugrađen i u Gastrocet, jedan od novijih Hederinih proizvoda. Gastrocet ima ljekovit učinak na probavni sustav. Potiče njegov pravilan rad i štiti sluznicu od oštećenja, a može biti učinkovit kod regulacije probave, posebno u sprječavanju zatvora. Ima povoljan učinak na ljude koji pate od želučane neuroze, napinjanja, grčeva i pomanjkanja apetita, a pomaže i kod podražaja na povraćanje, mučnine tijekom vožnje, morske bolesti, vrtoglavice i jutarnjih mučnina.

Zasad jedini proizvod iz Hedere napravljen od matične mliječi je prirodni energetski stimulans Melbrovit. Matična mliječ, u povijesti poznatija pod nazivom hrana bogova, savršeno je izbalansirani dodatak prehrani za muškarce i žene koji žele zadržati snagu i izdržljivost. Taj neškodljivi stimulans utječe na regeneracijske mehanizme u organizmu tako da održava zdravstvenu ravnotežu.

              Melbrovit

Osim ovih proizvoda, tu su još i Bronohocet za dišne puteve, Heprocet za alergije, Ferocet za anemiju, Pčelinja pelud s propolisom kao izvor vitamina i minerala te Apicet za mokraćne puteve.

Više podataka o zdravlju iz prirode pronađite na internetskoj stranici Hedera.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo