Zdravlje

Zdravlje

Predavanje o iscjeljenju pomoću učenja Brune Gröninga

U sklopu niza stručnih predavanja u više od 70 zemalja svijeta, Medicinsko-znanstvena stručna grupa (MWF) organizira javno liječničko predavanje na temu: “Iscjeljenje duhovnim putem pomoću učenja Brune Gröninga – medicinski dokazivo”.

Predavanje će se održati u petak, 11. svibnja u 19 sati, u Europskom domu (Jurišićeva 1, Zagreb). Ulaz na predavanje je slobodan.

Više o Učenju Brune Gröninga možete pronaći na stranici: Bruno Groening.org.

Iscjeljenja prema Učenju Brune Gröninga već su treći put bila tema emisije “Na rubu znanosti” u kojoj je nedavno sudjelovala dr. med. Lucia Colizoli iz SAD-a:

Liječnici, veterinari i psiholozi iz čitavog svijeta osnovali su Medicinsko-znanstvenu stručnu grupu koja pripada Krugu prijatelja Brune Gröninga, a njezin je osnovni cilj i zadatak zapisati i provjeriti iscjeljenja duhovnim putem. Na predavanju liječnici predstavljaju provjerena iscjeljenja s medicinsko-stručnog stajališta, dok iscijeljeni izvještavaju kako su postigli zdravlje i oslobodili se dugotrajnih, ozbiljnih i kroničnih organskih i duševnih bolesti.

“U nekoliko proteklih godina više od 100.000 osoba prisustvovalo je predavanjima diljem svijeta. Sve više kolega na ovaj način pronalazi put prema ovom izvoru snage i iscjeljenja za sebe i svoje pacijente.

Ulaz na predavanja je slobodan, a cjelokupni rad financira se na temelju dobrovoljnih priloga. Tema ciklusa predavanja je: Iscjeljenje duhovnim putem prema Učenju Brune Gröninga – medicinski dokazivo. Liječnici izvještavaju o svojim iskustvima”, objasnio je Dr.med. Gerhard Blättner u svom pozivu na predavanje u ime Medicinsko-znanstvene stručne grupe u Krugu prijatelja Brune Gröninga.

Tijekom ispitivanja brojnih izvještaja o iscjeljenju, liječnici su ustanovili da se ljudi oslobađaju bolesti na neobjašnjiv način. Pomoću medicinske dokumentacije, liječnici specijalisti objašnjavanju djelovanje više, iscjeljujuće snage koja je u modernoj medicini zaboravljena.

Učenje Brune Gröninga (1906. – 1959.) koji je postao poznat po masovnim iscjeljenjima sredinom prošlog stoljeća, predstavlja osnovu ovih predavanja. Bruno Gröning je govorio o višoj snazi koju je nazivao iscjeljujuća struja, životna energija, te ukazivao da je čovjek svuda njome okružen i da ju treba samo primiti. Njegovo znanje o primanju duhovne iscjeljujuće snage prenosi se besplatno diljem svijeta prekoneprofitne, volonterske organizacije “Krug prijatelja Brune Gröninga”.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo