Zdravlje

Zdravlje

Znakovi da ste u vezi s krivom osobom

Ako ste se pitali je li vaš partner prava osoba za vas ili ste preslijepi da vidite stvarno stanje, stiže pomoć u obliku nekoliko savjeta.

1. Uz njega niste “svoji”

Prijatelji su vam rekli da ste se promijenili. Uvijek pazite što ćete reći ili kako ćete se ponašati jer partner zna biti kritičan prema vama. Nikad niste potpuno opušteni uz njega, čak ni nakon nekoliko mjeseci veze. Ako ne možete biti ono što stvarno jeste, razmislite dobro što učiniti i zašto. Nitko nije vrijedan takve žrtve.

2. Nesretni ste

Istina je da partner nije odgovoran za vašu sreću, ali svakako bi vam trebao uljepšati dan. Kad ste u vezi s pravom osobom, u vezi uživate i imate osjećaj sreće. Ako ste većinu vremena nesretni, a posebno kad ste s njim, to bi mogao biti znak da on nije prava osoba za vas.

3. Iscrpljuje vas

Umjesto da vas druženje s njim napuni energijom, većinu vremena osjećate se emocionalno iscrpljeno. Kao da stalno ima neki prigovor ili samo negativan pogled na život. Osoba s kojom ste u vezi trebala bi vas podizati, a ne vući u provaliju sa sobom.

4. Faktor prijatelja

Ako ste s nekim koga ne želite predstaviti prijateljima, to nije dobar znak (i trebali biste se zapitati zašto). Ako ste s nekim tko vas ne želi predstaviti prijateljima, to je drugi loš znak. Ako vaši bliski prijatelji izraze zabrinutost zbog vaše veze, nemojte zanemariti njihovo mišljenje. Oni možda vide objektivnije od vas, zato budite otvoreni i poslušajte što vam imaju reći.

5. Nikad ne razmišljate o zajedničkoj budućnosti

Nakon nekog vremena u vezi, normalno je početi misliti što bi vam budućnost kao paru mogla donijeti. Ako ste dulje vrijeme s nekim, a jednostavno ne vidite kamo ta veza vodi, nije loše razmisliti zašto ste uopće s tom osobom i što stvarno tražite.

Izvor: Net.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo