Zdravlje

Zdravlje

Održana humanitarna prodaja majica za akciju Terry Fox Run

Humanitarnu trku Terry Fox Run, koja će se održati u nedjelju 21. rujna u 16 sati na zagrebačkom jezeru Jarun, u subotu su najavili partneri akcije te osobe iz javnog života Zagreba humanitarnom prodajom majica s vizualom akcije.

Akciju su svojim dolaskom podržali i gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić, glumica Sanja Pilić, operni pjevač Ronald Braus te voditeljice Sonja Šarunić, Mirjana Mikulec. Njima su se pridružili i predstavnici organizatora, među kojima se posebno ističe Louise LaRocque, veleposlanica Kanade u RH.

Akcija prikupljanja novca za borbu protiv raka

Terry Fox je postao je poznat po svome Maratonu nade, utrci kroz Kanadu koju je trčao sa umjetnom nogom kako bi skupio novac za istraživanje raka. U spomen na njega svake godine u rujnu ljudi iz raznih zemalja sudjeluju u humanitarnoj trci Terry Fox, najvećoj jednodnevnoj akciji prikupljanja novca za borbu protiv raka. Ove se godine ovoj humanitarnoj akciji pridružila i poliklinika Synlab.

Poliklinika Synlab se pridružuje humanitarnoj utrci Terry Fox Run

Poliklinika Synlab Hrvatska, pod vodstvom mr. sc. Tanje Bobetić-Vranić, spec. med. biokemije, pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije i imunokemije, od čega Synlab Hrvatska radi više od 200 različitih pretraga.

Synlab Hrvatska je u potpunosti pripravan udovoljiti potrebama i zahtjevima svih pacijenata, liječnika, poliklinika i ostalih zdravstvenih ustanova bez obzira na vrstu i veličinu. Dokaz tome je činjenica kako je Synlab Hrvatska, medicinsko-biokemijski laboratorij 2010. godine akreditiran sukladno međunarodnim normama HRN EN ISO 15189.

I ove su se godine, kao i prijašnjih godina, odazvali akciji te velikodušno prihvatili pokroviteljstvo nad trkom Terry Fox Run: Predsjednik Republike Hrvatske dr.sc. Ivo Josipović, Ministarstvo zdravlja i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo