Dečki, samo naprijed s tehnološkim inovacijama

grudi, dekolte, donje rublje

Baš sam se vratila s Liscinog show rooma na kojem je po prvi puta predstavljen Light gel grudnjak. Odmah sam se sjetila mog prvog susreta s famoznim gel punjenima.

Bilo je to u Londonu, jer tada se ti grudnjaci još nisu probili do domaćih prodavaonica. Razgledavala sam ih u čudu (na svu sreću, dodatna punjenja mi nikada nisu zatrebala). Za mene su to bili krajnje neprivlačni grudnjaci - nekako obični, bez čipke i ukrasa, više za neku baku (kao famozne “dopupkulje” koje je ubrzo nakon toga promovirala Bridget Jones) nego za mene.

Ljubazna prodavačica me uvjeravala kako je to najnovije super modno otkriće, jer kada te netko uhvati za grudi ne može ni naslutiti da u ruci ne drži pravu stvar. Nismo ni stigle raspraviti o (ne)logičnosti takve modne prevare, jer onaj koji me već drži za grudi (ako nije manijak iz tramvaja) vrlo vjerojatno će ih i vidjeti, kada je ona navalila da ja i isprobam jedno od tih čuda.

Moje je odbijanje shvatila kao sramežljivost, pa mi je gotovo na silu ugurala taj grudnjak u ruke. Tek to je bio pravi šok - naime stvar je težila više od pola kilograma.

Znam, a znala sam i tada, da za većinu muškaraca ne postoje prevelike grudi (barem u njihovoj mašti), ali nema tog muškarca zbog kojeg bih na svakodnevnoj bazi nosila takvu spravu za mučenje. A u konačnici kome da lažem? Sebi ili njemu? Pa valjda nas dvoje imamo uvid u pravo stanje stvari.

Unatoč svemu tome, sigurna sam da je Light gel grudnjak ispunjenje sna svake žene koju priroda baš i nije obdarila, a za danas tako obične silikone nama hrabrosti ili novaca ili pak ima previše pameti i samosvijesti. Jasno je meni koja su muka male grudi. Pa i rođena mi se majka, u godinama davno prije gelova, ženila u grudnjaku punjenom vatom, ne bi li joj haljina bolje pristajala.

I to vam je ta priča o ženama i njihovom vešu. Kupujemo ga i volimo zbog nas samih, jer ono je važna podloga našeg samopouzdanja. Muškarci su tu tek šlag na torti. Ruku na srce i malo je onih koji znaju cijeniti lijep veš, a mnogo je više onih koji problemu pristupaju po formuli: samo nek` se lako skida.

Ipak, za sve njih imam samo jednu poruku -  dečki samo naprijed - svaka je tehnološka novotarija uvijek dobro došla, a mi žene ćemo je znati prilagoditi vlastitim potrebama.

Osobno, preporodila sam se od kako su izmišljeni materijali od kojih se šiva rublje koje idealno prianja uz tijelo, a nema šavove koji se naziru kroz odjeću. Zbog toga sretnog tehnološkog rješenja ja sam se riješila tangi. Naravno, svakom kome su tange seksi radosno poručujem neka mu budu - u njegovoj, a ne mojoj pozadini. 

 Prati nas na Viber Public Chatu!