Ultrazvuk za lice: obnavlja stanice kože, potiče cirkulaciju i metabolizam kože

Ultrazvuk lica shutterstock 518615938

Ultrazvuk za lice je aparat koji djeluje mehanički, a jedno od najbitnijih učinaka mu je toplinsko djelovanje te na taj način potiče mikrocirkulaciju i protok limfe.

U kozmetičke svrhe koristi se za dublje prodiranje preparata jer svojim mikrovibracijama i toplinom aktivira otvaranje stanica te se svi aktivni sastojci (vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina) koje nanosimo na kožu u potpunosti upijaju te prodiru u stanice koje se unutar nekoliko minuta zatavaraju i na taj način aktivni sastojak ostaje u njima. Djelovanje ultrazvučnog unosa preparata je puno dugotrajnije od klasičnog unosa ručnom masažom lica.

Još jedna od funkcija ultrazvuka za lice je da s jedne strane potiče obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože te također ubrzava cirkulaciju limfe.  

Obzirom da ima funkciju zagrijavanja potiče razgradnju masti i poboljšava potkožnu apsorpciju te tako smanjuje višak vode i nakupljene masti (lice – poticanje rada fibroblasta – kolagen i elastin, uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove oko očiju).

Zbog odličnog rezultata najčešće ga radim u kombinaciji sa drugim anti-age tretmanima (mezoterapijom ili radiofrekvencijom) ili kao nadopunu klasičnom tretmanu lica. Sam tretman traje 15 minuta i mnoge klijentice ga vole napraviti samog u pauzi za posao jer je koža nakon tretmana zategnutija i osvježena.

 Prati nas na Viber Public Chatu!