Bez stresa

Iva Solarevic

Negativan stres možemo pretvoriti u pozitivan podražaj promjenom percepcije!
Pozivam vas na novo iskustvo života bez stresa 30. listopada 2011. (10-13h, Ilica 47.)
Detaljnije na:
www.solar-spirit.net

Stres i napetost uzroci su najvećeg broja tegoba i bolesti današnjice. Oko 90 posto psihofizičkih problema uzrokovani su stresom. Stres i grč blokiraju osjećaj opuštenosti i unutarnjeg mira, te uživanje u životu. Stres truje naše odnose, samopouzdanje, zdravlje, uspjeh u poslu i zadovoljstvo životom.

Kada smo predugo pod stresom naše tijelo i psiha su u stanju straha i grča i tada donosimo loše odluke, negativno reagiramo na sve što se događa u našoj okolini, percipiramo život kao konstantnu borbu i napor. Na taj način kreiramo vrlo neugodnu realnost i sami sebi potvrđujemo, da "ništa ne funkcionira“ i da se stalno moramo boriti i grčiti.

kJe li nam to potrebno? U čemu je onda smisao života ako stalno nešto lovimo i stižemo ili ono lovi i stiže nas? Gdje je tome kraj? Gdje ćemo stići na kraju te jurnjave?

Stres koji doživljavamo je naša reakcija na ono što se događa oko nas. To znači da promjenom naše percepcije imamo moć transformirati negativan stres i učiniti ga pozitivnim podražajem.

Što je Bez Stresa? Program na kojemu ćete dobiti teoretsko znanje koje će odmah biti praktično primijenjeno kroz fizičke vježbe, osvještavanje, meditacije u pokretu, vizualizacije, tehnike disanja i relaksacije. To znanje moći ćete na jednostavan način primjenjivati u svojoj svakodnevnici odmah po završetku programa i drastično promijeniti kvalitetu života na bolje.

Nakon programa Bez Stresa osjetite:

  • Stanje opuštenosti i mira  
  • Opuštenost i fleksibilnost fizičkog tijela te mentalnu lakoću i fokus
  • Kako se život počinje buditi unutar vas, te se gubi osjećaj "borbe s okolinom“
  • Unutarnji osmjeh i osjećaj da je u vama moć da životne "probleme“ doživite kao izazove i iskoristimo ih za svoj rast i napredak

Činjenica je da 80 posto ljudi koji silno pate i sanjaju o savršenom umu i tijelu, o savršenom zdravlju i visokoj razini energije ne koriste prilike za promjenu koje im se pružaju. Što želite vi?

Cijeli život se educiramo kako bi postali stručnjaci na nekom području. Međutim, je li to rezultiralo time da se istinski dobro osjećamo, da smo zdravi, zadovoljni i puni energije?

U što ulažete svoje vrijeme i novac? Osjećate li da to pridonosi razini vaše energije?

Na programu Bez Stresa naučite:

  • Kako negativan stres transformirati u pozitivan
  • Zašto o nama ovisi hoće li neki podražaj iz okoline izazvati pozitivan ili negativan stres
  • Tehnike disanja i opuštanja koje možete svakodnevno koristiti za otpuštanje napetosti i stresa
  • Što se događa sa fiziologijom tijela pod utjecajem stresa i kako to uništava naše zdravlje na svim razinama
  • Zašto je duboka relaksacija toliko moćna u prevenciji i terapiji stresa
  • Tehnike koje vam svakodnevno mogu pomoći da budete u dubljem stanju opuštenosti

Mi izabiremo kako ćemo reagirati na vanjske podražaje. Mi imamo moć izbora! Prati nas na Viber Public Chatu!