Ovako se Jennifer Aniston opušta nedjeljom!

Jennifer Aniston

Vjerovali ili ne, da biste se opuštali poput velikih svjetskih zvijezda doista vam ne trebaju milijuni dolara, luksuzni wellnessi ni egzotične destinacije.

To potvrđuje i mnogima omiljena glumica, Jennifer Aniston. Njeni jednostavni rituali kojih se gotovo nikada ne odriče ne koštaju puno, a mogu vam i te kako pomoći da se pripremite za novi radni tjedan.

Julia Roberts otkrila što jede svaki dan - i čega se nikad ne odriče!

Glumica koja svakim danom sve bolje izgleda, za dobar izgled i još bolje raspoloženje ima specifične rituale prije spavanja te svake nedjelje poslijepodne izdvaja vrijeme samo za sebe. 

Naime, lijepa Jennifer već pet godina prakticira jogu i to svakog jutra oko sat vremena uz nezaobilaznu meditaciju, prenosi Self. Možda joga i nije za vas, ali neke navike slavne glumice ipak bi trebalo usvojiti. Kaže da nikada ne nosi mobitel u spavaću sobu kako bi se dobro naspavala.

Nedjelja je dan za opuštanje

No, njen najveći tjedni ritual na rasporedu je u nedjelju. U nedjelju poslijepodne priušti si kućni spa tretman uz masku ili piling za tijelo te opuštajuću glazbu. Navečer se opušta pripremajući hranu s obitelji. 
Jednostavne metode opuštanja očito pomažu slavnoj glumici da se pripremi za novi radni tjedan, pa zašto ih ne biste isprobali?

9 navika koje će vam pomoći da živite dulje

M. P. 

Foto: Tinseltown/Shutterstock

 Prati nas na Viber Public Chatu!