Moderne mame: Najvažnija je sigurnost i dobrobit djeteta

Manuela Šola Dajana Civadelić Jelena Veljača Anita Dujić Ana Maras Harmander Nataša Janjić Medančić

Gdje je potreban kompromis i kako postići balans rješenja, pitanja su koja si često postavljaju novopečeni roditelji.

Jelena Veljača, ambasadorica Pampers Pure linije, smatra kako roditelji ne bi trebali raditi kompromise.

Majčinstvo mi je donijelo i jedan 'switch' i sad više ne brinem samo o sebi, sad imam tuđi mali život u svojim rukama i moram dati sve od sebe – nema kompromisa, istaknula je Jelena.

Nema kompromisa kada su u pitanju bebe

O putovanju kroz majčinstvo, razvoju majčinskog (zaštitničkog) instinkta, očekivanjima i donošenju kompromisnih rješenja Jelena Veljača razgovarala je s mamama na Pampers panelu „Nema kompromisa“ u dječjem multibrand storeu Ne.Ne.Ne.

Svoja iskustva razmijenile su Anita Dujić, manekenka i dekoraterka seta, zatim naše kazališne, filmske i televizijske glumice Ana Maras Harmander i Nataša Janjić, vlasnica i direktorica PR agencije Komunikacijski laboratorij Manuela Šola, te influencerica Dajana Civadelić, u insta-svijetu poznatija kao @chilli_di.

Složile su se da je za mame najvažnija sigurnost njihova djeteta pa zato odabiru proizvode visoke kvalitete za koje ne moraju raditi kompromis, kao što su i Pampers pelene.

Na našem je tržištu veliki izazov pronaći osviještene proizvode koji zadovoljavaju visoke kriterije moderne mame, a istovremeno su vrlo učinkoviti. Jako mi je drago da nam je sada dostupna Pampers Pure Protection linija s kojom roditelji ne moraju činiti kompromise niti na jednoj strani – niti u vezi djetetovog zdravlja i dobrobiti, niti u smislu okoliša, izjavila je J. Veljača.

Foto: Arhiva

 Prati nas na Viber Public Chatu!