Poznate Hrvatice blistaju u svakom trenutku i svakoj prilici

NINA BADRIC

Zanimljivo i lijepo druženje, održano je u Larita studiju, a zvijezda večeri bila je Mikeda Active Collagen 5000, inovativni anti-age napitak za sjaj i zdravlje kože.

Kada se na jednom mjestu, u istoj prostoriji susretnu Iva Jerković, Nina Badrić, Kristina Bradač, Lana Klingor Mihić, Sarah i Suzy Josipović, Lea Mijatović i mnoge druge poznate dame iz javnog i društvenog života, neizbježne su teme o ljepoti, zdravlju, i novim modnim i životnim trendovima. Mjesto susreta bio je ugodni prostor frizerskog i kozmetičkog Larita studija, u kojem je organizirano predstavljanje Mikeda Active Collagena 5000, inovativnog anti – age napitka za pomlađivanje i očuvanje elastičnosti kože.

Nutritivan pristup pomlađivanju kože

Mikeda Active Collagen 5000 tekući dodatak prehrani s kolagenom je svjetski trend u nutritivnom pristupu pomlađivanja kože. Ovaj napitak uz francuski kolagen Peptan sadrži i Beauty Shield Complex te kombinaciju vitamina i minerala nužno potrebnih za hidrataciju i regeneraciju kože. Prema rezultatima istraživanja nakon upotrebe Mikeda Active Collagena 5000 koža je vidljivo restrukturirana već nakon 4 tjedna primjene, smanjuje vidljivost bora, povećava hidrataciju kože te poboljšava kvalitetu i strukturu kože. Već danas Mikeda Active Collagen 5000, ispunio je očekivanja svih žena koje su odlučile svojoj koži dati novu priliku te su s ovim proizvodom pronašli saveznika u svakodnevnoj borbi za zdravlje i sjaj svoje kože.

Samo najbolje za kožu

Iako upoznate s vodećim svjetskim i hrvatskim trendovima o brizi za zdravlje vlastite kože, gošće ovog ugodnog druženja sa zanimanjem su slušale informacije o Mikeda Active Collagenu 5000, njezinim svojstvima te njenom utjecaju na kožu.

S posebnim zadovoljstvom su se osvrnule na malu bočicu i pakiranje samog proizvoda te činjenicu da svakodnevnom konzumacijom svojoj koži pružaju samo najbolje. Nema sumnje da će nakon ovog druženja Mikeda Active Collagen 5000 dobiti svoje nove klijentice i postati nezaobilazni dodatak prehrani kojeg će žene s veseljem nositi u svojim torbicama.

Info: Mikeda Active Collagen 5000 može se kupiti u ljekarnama i na Mikeda web shopu.

Foto: PR

 Prati nas na Viber Public Chatu!