Novosti

Za malu svotu osvoji Toyotu: Je li ovo PR tekst za auto ili za optiku?

Odgovor na pitanje iz naslova je, naravno – oboje! Jer pred vama je jedinstvena nagradna igra koja privlači kako poglede tako i želju za osvajanjem vrijedne nagrade! 

Privlačnost na prvi pogled, dizajn koji upada u oko i užitak koji će vidjeti svi oko vas, elementi su koji ovu nagradnu igru čine više nego vrijednu igranja.

Mehanika je super jednostavna, kupite bilo što iz ponude Ghetaldus optike u iznosu od 50 eura ili više, npr. naočale koje ste oduvijek htjeli ili su vam baš trebale,  i sudjelujete u izvlačenju u kojem možete osvojiti Toyotu Yaris Cross Lunu, ali i 50 vrijednih poklon bonova u iznosu od 50 eura. 

Nagradna igra je počela 15.3. tako da je pravo vrijeme da se uključite jer traje do 15.5.2024., a izvlačenje dobitnika je samo dva dana kasnije. 

Marko Prpić/PIXSELL

Kako se prijaviti? Jednostavno! Prvi korak je posjetiti web shop ili bilo koju od brojnih poslovnica Ghetaldus optike diljem Hrvatske (a na ghetaldus.hr možete pronaći baš sve prodavaonice u svim gradovima). Sljedeći korak je izabrati nešto iz široke ponude dioptrijskih i sunčanih naočala, kontaktnih leća ili možda krpica i sprejeva za čišćenje naočalnih leća, naravno uz pomoć Ghetaldusovih stručnjaka, optičara i optometrista.

Svaka kupnja iznad 50 eura osigurava jedan unos u ovu atraktivnu nagradnu igru, a sve što trebate učiniti je ostvariti svoju kupnju i prijaviti se za sudjelovanje – slanjem poruke ili prijavom na web  stranici. 

Dolazak u Ghetaldus optiku odlična je prilika i da se uključite u Ghetaldus Loyalty program, pomoću kojeg ostvarujete dodatne popuste, a uz to članovi loyalty programa automatski sudjeluju dvostruko u nagradnoj igri (svaki račun ulazi 2x u nagradno izvlačenje).

Vidimo se na nagradnom izvlačenju 17.05.2024!

PROMO ČLANAK

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo