Fresh fantasy - aromatizirani zeleni čaj

caj-zeleni-1

Došlo je vrijeme da predstavimo jedan aromatizirani zeleni čaj koji već šestu godinu budi različite fantazije našim čajnim prijateljima.

Čaj koji je osvojio mnoga nepca svojim svježim i osebujnim okusom, mirisom i bojom. Čaj koji svojom jednostavnošću daje posebnu notu i to prvenstveno zbog par dodataka koji su se toliko dobro sinkronizirali u Fresh fantasy čaju da je svoje mjesto zauzeo i u ugostiteljskim objektima, kao nezaobilazan aromatizirani zeleni čaj.

kFresh fantasy u svom sastavu za bazu ima Senchu (zeleni čaj), te narančinu i limunovu  koru, koja ovom aromatiziranom zelenom čaju osim mirisa pojačava i dozu antioksidansa. Narančina kora pripomaže kod probavnih smetnji, nadutosti i grčeva u želucu dok limunova kora poboljšava aromu samom čaju i sjajno se uklapa uz svestranu Senchu (BIO) koja je u Fresh fantasy ipak nosioc cijele priče.

Kao i svaki zeleni čaj on ima nebrojene pozitivne učinke na organizam. Jedni od  najistaknutijih su da ubrzava metabolizam, pospješuje probavu, stimulira razgradnju masnoća i čisti organizam od toksina.

Uz to Fresh fantasy nudi i osvježavajući okus koji u toplijim danima izvrsno rehidrira organizam potrebnim vitaminima i mineralima, a za ljubitelje ice-tea imamo poseban recept za pripremu ovog čaja.

Nakon što ste dvije minute namakali u vodi od 90 stupnjeva čaj Fresh fantasy, prelijte 300 ml gotovog čaja u shaker, dodajte 3-5 čajnih žličice kandiranog šećera i dobro ga miješajte dok se skroz ne otopi. Nakon toga pustite ga da se 5 minuta ohladi i u njega dodajte desetak zdrobljenih kocki leda, 5-6 kriški limuna i naranče.

Vaša fantazija bit će vam na dohvat ruke, zato je uzmite i uživajte u antioksidativnoj fresh fantaziji koju smo već nekoliko puta iskušali i oduševili se bogatim okusom Fresh fantasy ice - tea čaja.

 

Tanja & Goran

 Prati nas na Viber Public Chatu!