Medenjakova kućica - voćni čaj

caj, vocni caj

Prošlo je već 15 mjeseci kako je naša "krafnica" Maša došla u naše živote i počela mijenjati našu svakodnevicu iz dana u dan, sve više i više.

Krafnica je postala prava mali znatiželjni medo koji  Marku i Luki ponekad ide poprilično na živce sa svojim cviljenjem i razmaženošću. Kako naš medo (Maša) uvijek nešto papa i pije, morali smo maknuti baby sokiće te preći na jedan od naših čajeva koji je u ovo vrijeme bio pun pogodak za nepce naše male proždrljivice. On u sebi ne sadrži aditive i nepotrebna sladila koja su neizbježna u industrijskim čajevima i sokovima koja se danas nude na tržištu.

Medenjakova kućica je veseli voćni čaj s obiljem raznolikog voća u komadićima koji svojim mirisom otkrivaju veselu notu i bude u nama znatiželju i sjećanje na proživljena, bezbrižna djetinjstva.

Maline, kokice, prženi bademi, cimet i jabuka su samo dio onoga što Medenjakova kućica ima u svom sastavu i, naravno, bogat je antioksidantima iz voća te je time pogodan za djecu koja baš i nisu ljubitelji voća.

Budući da nema kofeina i teina, dobar je izbor i za ljude koji su osjetljivi na iste te se tako može konzumirati u većim količinama, bilo da se pije topao ili hladan. Naša Maša ga trenutno pije kroz cijeli dan. Bez obzira što joj ga napravimo u jutarnjim satima on ne gubi na svojim vrijednostima, što ne bismo mogli reći za zelene čajeve.

Kod pripreme Medenjakove kućice voda treba biti oko 100 stupnjeva, a namakanje ne bi trebalo trajati duže od deset minuta. Cijena Medenjakove kućice je relativno pristupačna, pa tako za  22 kune možete dobiti 50 grama prekrasnog čaja koji će vaš organizam obogatiti okusom, mirisom i bojom.

Tanja & Goran

 Prati nas na Viber Public Chatu!