Plain orange natural - crni čaj

Caj

Kako podići mentalni i tjelesni kapacitet uz prirodne sastojke, te se pokušati nositi s dnevnim ritmom koji zahtjeva puno energije?

Već nekoliko puta smo pisali da probate jutarnju svakodnevicu promijeniti uz neki crni čaj koji u svom sastavu ima dovoljno kofeina da može parirati i kavi. Jedan od idealnih čajeva koje bi mogli početi uvoditi u svoja "nova jutra" je Plain orange natural.

Za sve one koji vole uz svoj doručak kušati i nešto slatko, Plain orange natural će ih svojim mirisom i okusom podsjetiti na Jaffa cake, koji uz žličicu meda slobodno može pokušati zamijeniti omiljeni keks iz djetinjstva.

kNaime, radi se o fiziološko-energetskoj "bombi" koja će potaknuti niz fizioloških promjena jer u svom sastavu osim komadića naranče, kokosa, cerdamona ima i crni Assam i crveni papar. Radi se uistinu o čaju koji potiče termoregulaciju i stimulaciju organizma iz Assama i papra koji su u ovom crnom čaju osnovni  fiziološki regulatori.

Znamo već da fermentirani čajevi kao što je Assam su vrlo korisni za kardiovaskularni sustav jer smanjuju rizik koronarnih srčanih bolesti čak i do 50 posto. Ujedno su dobri i kod problema s kolesterolom i trigliceridima, te povoljne učinke pokazuju i na krvni tlak i ubrzavanje metabolizma.

Svakodnevnom konzumacijom ujutro i rano poslijepodne crnim čajem Plain orange natural podižete svoju radnu aktivnost mentalno i tjelesno, te lakše i zdravije filtrirate dnevni stres uz šalicu ovog izvrsnog čaja.

Plain orange natural se priprema s vodom od 100 stupnjeva, te se namače od 3-5 minuta, a paketić od 50g košta 29 kuna i nudi prekrasnu aromu uz vrhunski crni čaj Assam.

 

Tanja & Goran

 Prati nas na Viber Public Chatu!